Nabeschouwing Sporting Charleroi - OH Leuven (0-4) || Jupiler Pro League 2012/2013

Zaterdag 6 oktober 2012 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2012/2013 neemt Sporting Charleroi het zaterdag 6 oktober 2012 om 20:00 uur in eigen huis op tegen OH Leuven.

Via de Sporting Charleroi - OH Leuven live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting Charleroi - OH Leuven (0-4)

Het Jupiler Pro League duel tussen Sporting Charleroi en OH Leuven is geëindigd in een 0-4 overwinning voor OH Leuven. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 2e minuut dacht OH Leuven op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Ogbu. Helaas voor OH Leuven werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 64e minuut was het OH Leuven dat via I. Sawaneh dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. D. Ogbu dacht na 70 minuten te scoren voor OH Leuven, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 85e minuut scoorde OH Leuven via D. Ogbu, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-4 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Sporting Charleroi - OH Leuven
LIVE Sporting Charleroi - OH Leuven 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting Charleroi - OH Leuven teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt OH Leuven Doelpunt D. Ogbu met assist van I. Sawaneh OH Leuven
19' Wissel Sporting Charleroi Wissel A. Kudemor voor Ederson Sporting Charleroi
37' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor E. Dzinic Sporting Charleroi
46' Wissel Sporting Charleroi Wissel Z. Badibanga voor M. Aoulad Sporting Charleroi
64' Doelpunt OH Leuven Doelpunt I. Sawaneh met assist van D. Ogbu OH Leuven
64' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor S. Gíslason OH Leuven
68' Wissel OH Leuven Wissel L. Buysens voor C. Pouga OH Leuven
69' Wissel Sporting Charleroi Wissel H. Gnohéré voor C. Diandy Sporting Charleroi
70' Doelpunt OH Leuven Doelpunt D. Ogbu OH Leuven
84' Wissel OH Leuven Wissel Y. Lenaerts voor L. Bailly OH Leuven
85' Doelpunt OH Leuven Doelpunt D. Ogbu met assist van K. Thompson OH Leuven
91' Wissel OH Leuven Wissel L. Brogno voor D. Ogbu OH Leuven