Nabeschouwing Sporting Charleroi - Standard Luik (2-6) || Jupiler Pro League 2012/2013

Zondag 19 augustus 2012 - 18:00 uur

In de Jupiler Pro League 2012/2013 neemt Sporting Charleroi het zondag 19 augustus 2012 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Standard Luik.

Via de Sporting Charleroi - Standard Luik live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting Charleroi - Standard Luik (2-6)

Het Jupiler Pro League duel tussen Sporting Charleroi en Standard Luik is geëindigd in een 2-6 overwinning voor Standard Luik. Na 45 minuten stond er een 1-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-6 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 3e minuut dacht Standard Liège op voorsprong te komen via een doelpunt van I. Ezekiel. Helaas voor Standard Liège werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 6e minuut was het Sporting Charleroi dat via H. Gnohéré dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. A. Ajdarevic dacht na 35 minuten te scoren voor Standard Liège, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 38e minuut werd E. Dzinic van Sporting Charleroi met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Sporting Charleroi het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. Na 39 minuten spelen wist Standard Liège via L. Seijas de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 60e minuut scoorde M. Bojovic namens Sporting Charleroi. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 63e minuut leek Y. Buyens te scoren voor Standard Liège, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter. In de 79e minuut leek Y. Buyens te scoren voor Standard Liège, maar de scheidsrechter besloot het doelpunt af te keuren. In de 88e minuut leek I. Ezekiel te scoren voor Standard Liège, maar de scheidsrechter besloot het doelpunt af te keuren.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-6 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Sporting Charleroi - Standard Luik
2
6
LIVE Sporting Charleroi - Standard Luik 2-6

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting Charleroi - Standard Luik teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Standard Liège Doelpunt I. Ezekiel met assist van L. Seijas Standard Liège
6' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt H. Gnohéré met assist van F. NGanga Sporting Charleroi
24' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor Ederson Sporting Charleroi
32' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor F. Bulot Standard Liège
35' Doelpunt Standard Liège Doelpunt A. Ajdarevic met assist van L. Seijas Standard Liège
38' Rode kaart Sporting Charleroi Rode kaart voor E. Dzinic Sporting Charleroi
39' Penalty Standard Liège Penalty L. Seijas Standard Liège
58' Wissel Sporting Charleroi Wissel V. Arze voor D. Milicevic Sporting Charleroi
60' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt M. Bojovic met assist van H. Gnohéré Sporting Charleroi
63' Doelpunt Standard Liège Doelpunt Y. Buyens met assist van W. Vainqueur Standard Liège
64' Wissel Standard Liège Wissel M. Buzaglo voor F. Bulot Standard Liège
66' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor Y. Buyens Standard Liège
70' Wissel Sporting Charleroi Wissel K. Houdret voor A. Kudemor Sporting Charleroi
72' Wissel Standard Liège Wissel P. MPoku voor A. Ajdarevic Standard Liège
79' Doelpunt Standard Liège Doelpunt Y. Buyens met assist van L. Seijas Standard Liège
81' Wissel Sporting Charleroi Wissel O. Kaya voor F. NGanga Sporting Charleroi
85' Wissel Standard Liège Wissel I. Cissé voor W. Vainqueur Standard Liège
88' Doelpunt Standard Liège Doelpunt I. Ezekiel Standard Liège
Video hoogtepunten en samenvatting Sporting Charleroi - Standard Luik
Opstellingen Sporting Charleroi - Standard Luik

Voorbeschouwing Sporting Charleroi - Standard Luik

Sporting Charleroi en Standard Luik treffen elkaar in de 4e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2012/2013.

De vorige ontmoeting tussen Sporting Charleroi en Standard Luik in de Jupiler Pro League vond plaats op 12 maart 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor Standard Luik. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide teams is Standard Luik favoriet. 7 keer wist de ploeg van Sporting Charleroi te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Sporting Charleroi. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.