Nabeschouwing Standard Luik - Kortrijk (1-0) || Jupiler Pro League 2010/2011

Zaterdag 28 augustus 2010 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2010/2011 neemt Standard Luik het zaterdag 28 augustus 2010 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Kortrijk.

Via de Standard Luik - Kortrijk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Standard Luik - Kortrijk (1-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen Standard Luik en Kortrijk is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Standard Luik. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 57e minuut dacht Standard Liège op voorsprong te komen via een doelpunt van L. Pieroni. Helaas voor Standard Liège werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Standard Luik - Kortrijk
1
0
LIVE Standard Luik - Kortrijk 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Standard Luik - Kortrijk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

38' Gele kaart Kortrijk Gele kaart voor M. Oussalah Kortrijk
40' Gele kaart Kortrijk Gele kaart voor G. Rossini Kortrijk
57' Doelpunt Standard Liège Doelpunt L. Pieroni met assist van D. Opare Standard Liège
64' Gele kaart Kortrijk Gele kaart voor N. Pavlovic Kortrijk
65' Wissel Kortrijk Wissel M. Carevic voor M. Messoudi Kortrijk
66' Wissel Kortrijk Wissel I. Sawaneh voor C. El Araïchi Kortrijk
67' Wissel Standard Liège Wissel G. Grozav voor R. Goreux Standard Liège
73' Wissel Standard Liège Wissel C. Benteke voor L. Pieroni Standard Liège
74' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor G. Grozav Standard Liège
75' Gele kaart Kortrijk Gele kaart voor K. Belhocine Kortrijk
75' Wissel Kortrijk Wissel L. Benko voor M. Ilombé Kortrijk
84' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor L. Ciman Standard Liège
88' Wissel Standard Liège Wissel Danilo voor E. Bokanga Standard Liège
90' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor S. Defour Standard Liège
Video hoogtepunten en samenvatting Standard Luik - Kortrijk
Opstellingen Standard Luik - Kortrijk

Voorbeschouwing Standard Luik - Kortrijk

Standard Luik en Kortrijk treffen elkaar in de 21e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Standard Luik en Kortrijk in de Jupiler Pro League vond plaats op 31 januari 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Standard Luik. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Standard Luik favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Kortrijk slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.