Nabeschouwing Standard Luik - Mechelen (3-2) || Jupiler Pro League 2012/2013

Zondag 26 augustus 2012 - 14:30 uur

In de Jupiler Pro League 2012/2013 neemt Standard Luik het zondag 26 augustus 2012 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Mechelen.

Via de Standard Luik - Mechelen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Standard Luik - Mechelen (3-2)

Het Jupiler Pro League duel tussen Standard Luik en Mechelen is geëindigd in een 3-2 overwinning voor Standard Luik. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 56e minuut dacht Standard Liège op voorsprong te komen via een doelpunt van Y. Buyens. Helaas voor Standard Liège werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 58e minuut was het Standard Liège dat via I. Ezekiel dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. I. González dacht na 65 minuten te scoren voor Standard Liège, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 67e minuut scoorde Mechelen via M. Junker, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 93 minuten spelen wist Mechelen via T. Enevoldsen de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Standard Luik - Mechelen
3
2
LIVE Standard Luik - Mechelen 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Standard Luik - Mechelen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor S. De Petter Mechelen
21' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor M. Biset Mechelen
30' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor R. Goreux Standard Liège
46' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor J. Van Damme Standard Liège
50' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor L. Ciman Standard Liège
56' Doelpunt Standard Liège Doelpunt Y. Buyens Standard Liège
58' Doelpunt Standard Liège Doelpunt I. Ezekiel met assist van I. González Standard Liège
65' Penalty Standard Liège Penalty I. González Standard Liège
65' Wissel Mechelen Wissel R. Henkens voor W. Van Tricht Mechelen
67' Doelpunt Mechelen Doelpunt M. Junker met assist van Chen Xavier Mechelen
70' Wissel Mechelen Wissel A. Ghomsi voor A. Van Loo Mechelen
77' Wissel Standard Liège Wissel M. Buzaglo voor L. Seijas Standard Liège
78' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor F. Bulot Standard Liège
81' Wissel Standard Liège Wissel A. Ajdarevic voor F. Bulot Standard Liège
83' Wissel Mechelen Wissel J. Ruíz voor D. Destorme Mechelen
87' Wissel Standard Liège Wissel P. MPoku voor I. González Standard Liège
93' Doelpunt Mechelen Doelpunt T. Enevoldsen Mechelen
Video hoogtepunten en samenvatting Standard Luik - Mechelen
Opstellingen Standard Luik - Mechelen

Voorbeschouwing Standard Luik - Mechelen

Standard Luik en Mechelen treffen elkaar in de 5e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2012/2013.

De vorige ontmoeting tussen Standard Luik en Mechelen in de Jupiler Pro League vond plaats op 21 maart 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor Standard Luik. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide ploegen is Standard Luik favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Mechelen slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.