Nabeschouwing Waasland-Beveren - Mons (2-2) || Jupiler Pro League 2012/2013

Zaterdag 6 oktober 2012 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2012/2013 neemt Waasland-Beveren het zaterdag 6 oktober 2012 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Mons.

Via de Waasland-Beveren - Mons live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Waasland-Beveren - Mons (2-2)

De Jupiler Pro League 2012/2013 wedstrijd tussen Waasland-Beveren en Mons geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 44e minuut dacht Waasland-Beveren op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Seoudi. Helaas voor Waasland-Beveren werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 59e minuut was het Mons dat via A. Nong dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. J. Perbet dacht na 80 minuten te scoren voor Mons, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 86e minuut scoorde Waasland-Beveren via B. Badash, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Waasland-Beveren - Mons
2
2
LIVE Waasland-Beveren - Mons 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Waasland-Beveren - Mons teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

42' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor F. Zennaro Waasland-Beveren
44' Doelpunt Waasland-Beveren Doelpunt M. Seoudi met assist van G. Shish Waasland-Beveren
53' Gele kaart Mons Gele kaart voor N. Timmermans Mons
58' Gele kaart Mons Gele kaart voor A. Nong Mons
59' Doelpunt Mons Doelpunt A. Nong met assist van J. Perbet Mons
62' Wissel Mons Wissel T. Van Imschoot voor B. Nicaise Mons
64' Gele kaart Mons Gele kaart voor M. Lépicier Mons
70' Wissel Mons Wissel D. De Belder voor A. Nong Mons
71' Wissel Waasland-Beveren Wissel J. Cavens voor M. Seoudi Waasland-Beveren
74' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor J. Cavens Waasland-Beveren
75' Wissel Waasland-Beveren Wissel D. Cruz voor A. Alves da Silva Neto Waasland-Beveren
80' Doelpunt Mons Doelpunt J. Perbet Mons
83' Wissel Waasland-Beveren Wissel V. Plut voor F. Zennaro Waasland-Beveren
85' Gele kaart Mons Gele kaart voor J. Perbet Mons
86' Penalty Waasland-Beveren Penalty B. Badash Waasland-Beveren
87' Wissel Mons Wissel A. Angeli voor Z. Matumona Mons