Nabeschouwing Westerlo - Cercle Brugge (2-1) || Jupiler Pro League 2010/2011

Zaterdag 30 oktober 2010 - 21:00 uur

In de Jupiler Pro League 2010/2011 neemt Westerlo het zaterdag 30 oktober 2010 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Cercle Brugge.

Via de Westerlo - Cercle Brugge live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Westerlo - Cercle Brugge (2-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Westerlo en Cercle Brugge is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Westerlo. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 53e minuut dacht Westerlo op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Dekelver. Helaas voor Westerlo werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 58e minuut was het Cercle Brugge dat via Reynaldo dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. S. De Petter dacht na 90 minuten te scoren voor Westerlo, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Westerlo - Cercle Brugge
2
1
LIVE Westerlo - Cercle Brugge 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Westerlo - Cercle Brugge teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor B. Evens Cercle Brugge
4' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor Renato Neto Cercle Brugge
53' Doelpunt Westerlo Doelpunt D. Dekelver met assist van N. Annab Westerlo
58' Doelpunt Cercle Brugge Doelpunt Reynaldo met assist van W. Acheampong Cercle Brugge
61' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor S. De Petter Westerlo
64' Wissel Cercle Brugge Wissel K. DHaene voor L. Van Eeno Cercle Brugge
69' Wissel Westerlo Wissel E. van Heerden voor O. Iakovenko Westerlo
75' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor J. Delen Westerlo
79' Wissel Cercle Brugge Wissel S. Serebrennikov voor Renato Neto Cercle Brugge
87' Wissel Westerlo Wissel C. Brüls voor N. Annab Westerlo
90' Doelpunt Westerlo Doelpunt S. De Petter met assist van D. Dekelver Westerlo
Video hoogtepunten en samenvatting Westerlo - Cercle Brugge
Opstellingen Westerlo - Cercle Brugge

Voorbeschouwing Westerlo - Cercle Brugge

Westerlo en Cercle Brugge treffen elkaar in de 15e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Westerlo en Cercle Brugge in de Jupiler Pro League vond plaats op 3 april 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Cercle Brugge. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide teams is Cercle Brugge favoriet. 6 keer wist de ploeg van Westerlo te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Westerlo. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.