Nabeschouwing Zulte-Waregem - Cercle Brugge (1-0) || Jupiler Pro League 2009/2010

Zondag 13 december 2009 - 18:00 uur

In de Jupiler Pro League 2009/2010 neemt Zulte-Waregem het zondag 13 december 2009 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Cercle Brugge.

Via de Zulte-Waregem - Cercle Brugge live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zulte-Waregem - Cercle Brugge (1-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen Zulte-Waregem en Cercle Brugge is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Zulte-Waregem. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor S. Serebrennikov in de 26e minuut, waardoor Cercle Brugge met een man minder kwam te staan. In de 32e minuut moest K. DHaene van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Zulte-Waregem verder met een speler minder. T. Chevalier dacht na 41 minuten te scoren voor Zulte-Waregem, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 84e minuut werd F. Berrier van Zulte-Waregem met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Zulte-Waregem het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Zulte-Waregem - Cercle Brugge
1
0
LIVE Zulte-Waregem - Cercle Brugge 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zulte-Waregem - Cercle Brugge teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Rode kaart Cercle Brugge Rode kaart voor S. Serebrennikov Cercle Brugge
32' Rode kaart Zulte-Waregem Rode kaart voor K. DHaene Zulte-Waregem
41' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt T. Chevalier Zulte-Waregem
58' Wissel Cercle Brugge Wissel F. Boi voor D. Kelhar Cercle Brugge
58' Wissel Cercle Brugge Wissel O. Claessens voor V. Nyoni Cercle Brugge
60' Wissel Zulte-Waregem Wissel J. Taravel voor K. Hyland Zulte-Waregem
63' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor D. Viane Cercle Brugge
70' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor I. Gjuzelov Cercle Brugge
77' Wissel Zulte-Waregem Wissel C. Makiese voor E. NFor Zulte-Waregem
82' Wissel Cercle Brugge Wissel D. Foley voor F. Boi Cercle Brugge
84' Rode kaart Zulte-Waregem Rode kaart voor F. Berrier Zulte-Waregem
87' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor L. Van Nieuwenhuyze Zulte-Waregem
89' Wissel Zulte-Waregem Wissel S. Ernemann voor T. Chevalier Zulte-Waregem
Video hoogtepunten en samenvatting Zulte-Waregem - Cercle Brugge
Opstellingen Zulte-Waregem - Cercle Brugge

Voorbeschouwing Zulte-Waregem - Cercle Brugge

Zulte-Waregem en Cercle Brugge treffen elkaar in de 9e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen Zulte-Waregem en Cercle Brugge in de Jupiler Pro League vond plaats op 15 augustus 2009 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is Cercle Brugge favoriet. 5 keer wist de ploeg van Zulte-Waregem te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Zulte-Waregem. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.