Nabeschouwing Zulte-Waregem - Sint-Truiden (1-2) || Jupiler Pro League 2010/2011

Zaterdag 12 maart 2011 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2010/2011 neemt Zulte-Waregem het zaterdag 12 maart 2011 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Sint-Truiden.

Via de Zulte-Waregem - Sint-Truiden live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zulte-Waregem - Sint-Truiden (1-2)

Het Jupiler Pro League duel tussen Zulte-Waregem en Sint-Truiden is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Sint-Truiden. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 62e minuut dacht Sint-Truiden op voorsprong te komen via een doelpunt van G. Dufer. Helaas voor Sint-Truiden werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 68e minuut was het Sint-Truiden dat via N. Schouterden dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. D. Vandenbroeck dacht na 85 minuten te scoren voor Zulte-Waregem, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Zulte-Waregem - Sint-Truiden
1
2
LIVE Zulte-Waregem - Sint-Truiden 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zulte-Waregem - Sint-Truiden teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

42' Wissel Sint-Truiden Wissel A. Mbuyi-Mutombo voor T. Tisza Sint-Truiden
50' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor N. Tamsin Zulte-Waregem
54' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor G. Dufer Sint-Truiden
61' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor T. Matton Zulte-Waregem
62' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt G. Dufer met assist van M. Wagemakers Sint-Truiden
62' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor M. Traoré Zulte-Waregem
64' Wissel Zulte-Waregem Wissel K. Roelandts voor L. Van Nieuwenhuyze Zulte-Waregem
64' Wissel Zulte-Waregem Wissel J. Bokila voor J. Delaplace Zulte-Waregem
66' Wissel Sint-Truiden Wissel D. Vanwelkenhuysen voor M. Ishiaku Sint-Truiden
68' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt N. Schouterden Sint-Truiden
75' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor W. Mennes Sint-Truiden
79' Wissel Zulte-Waregem Wissel J. Naessens voor M. Traoré Zulte-Waregem
83' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor K. Hyland Zulte-Waregem
83' Wissel Sint-Truiden Wissel Y. Rymenants voor G. Dufer Sint-Truiden
85' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt D. Vandenbroeck met assist van T. Matton Zulte-Waregem
86' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor D. Vanwelkenhuysen Sint-Truiden
Video hoogtepunten en samenvatting Zulte-Waregem - Sint-Truiden
Opstellingen Zulte-Waregem - Sint-Truiden

Voorbeschouwing Zulte-Waregem - Sint-Truiden

Zulte-Waregem en Sint-Truiden treffen elkaar in de 2e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Zulte-Waregem en Sint-Truiden in de Jupiler Pro League vond plaats op 6 november 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Zulte-Waregem. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide ploegen is Zulte-Waregem favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Sint-Truiden slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.