Nabeschouwing Achilles '29 - Telstar (1-1) (2-1 na strafschoppen) || KNVB Beker 2011/2012

Donderdag 22 september 2011 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2011/2012 neemt Achilles '29 het donderdag 22 september 2011 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Telstar. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Heikant in Groesbeek.

Via de Achilles '29 - Telstar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Achilles '29 - Telstar (1-1) (2-1 na strafschoppen)

Het KNVB Beker duel tussen Achilles '29 en Telstar is geëindigd in een overwinning voor Achilles '29. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 0-0 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Achilles '29 het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 2-1 gewonnen werd.

Het was lang wachten op het eerste doelpunt, want in de reguliere speeltijd konden beide ploegen niet tot scoren komen. Hier bleek uiteindelijk een verlenging voor nodig te zijn.

In de 23e minuut dacht Telstar op voorsprong te komen via een doelpunt van G. Sheotahul. Helaas voor Telstar werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 35e minuut was het Achilles '29 dat via T. Hendriks dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 2-1 score in het voordeel van Achilles '29, die daarmee de overwinning mocht claimen.

Wedstrijdstatistieken Achilles '29 - Telstar
1
1
LIVE Achilles '29 - Telstar 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Achilles '29 - Telstar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Doelpunt Telstar Doelpunt G. Sheotahul Telstar
25' Gele kaart Achilles '29 Gele kaart voor T. Smits Achilles '29
30' Gele kaart Achilles '29 Gele kaart voor D. Scholten Achilles '29
33' Gele kaart Telstar Gele kaart voor S. Mazreku Telstar
35' Doelpunt Achilles '29 Doelpunt T. Hendriks Achilles '29
60' Wissel Achilles '29 Wissel C. Mormon voor T. Smits Achilles '29
60' Wissel Telstar Wissel M. Holwijn voor F. Korpershoek Telstar
65' Gele kaart Telstar Gele kaart voor R. Fafiani Telstar
69' Wissel Telstar Wissel G. Sari voor A. Ornoch Telstar
85' Gele kaart Achilles '29 Gele kaart voor D. van Straaten Achilles '29
92' Gele kaart Telstar Gele kaart voor A. Correia Telstar
91' Wissel Telstar Wissel N. Kuipers voor K. Brands Telstar
94' Gele kaart Telstar Gele kaart voor D. Schenkel Telstar
99' Gele kaart Telstar Gele kaart voor N. Kuipers Telstar
100' Gele kaart Achilles '29 Gele kaart voor L. Rijnbeek Achilles '29
106' Wissel Achilles '29 Wissel S. Goderie voor L. Rijnbeek Achilles '29
120' Gele kaart Telstar Gele kaart voor G. Sari Telstar
120' Wissel Achilles '29 Wissel L. dHooghe voor F. Hol Achilles '29
Video hoogtepunten en samenvatting Achilles '29 - Telstar
Opstellingen Achilles '29 - Telstar
De opstellingen van Achilles '29 en Telstar zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.