Nabeschouwing Alphense Boys - Montfoort (0-1) || KNVB Beker 2011/2012

Woensdag 24 augustus 2011 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2011/2012 neemt Alphense Boys het woensdag 24 augustus 2011 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Montfoort. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Bijlen (Alphense Boys) in Alphen aan den Rijn.

Via de Alphense Boys - Montfoort live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Alphense Boys - Montfoort (0-1)

Het KNVB Beker duel tussen Alphense Boys en Montfoort is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Montfoort. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor S. Hu van Alphense Boys. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 82e minuut het veld moest verlaten. In de 83e minuut was het Montfoort dat via N. Koppers dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Alphense Boys - Montfoort
LIVE Alphense Boys - Montfoort 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Alphense Boys - Montfoort teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

55' Wissel Montfoort Wissel G. Drost voor M. Verweij Montfoort
62' Gele kaart Alphense Boys Gele kaart voor B. El Yacoubi Alphense Boys
65' Wissel Montfoort Wissel A. van Vliet voor M. Bottenheft Montfoort
75' Wissel Alphense Boys Wissel S. El Boutaybi voor M. Yachou Alphense Boys
77' Gele kaart Alphense Boys Gele kaart voor S. Hu Alphense Boys
82' Tweede gele kaart Alphense Boys Tweede gele kaart voor S. Hu Alphense Boys
83' Doelpunt Montfoort Doelpunt N. Koppers Montfoort
Video hoogtepunten en samenvatting Alphense Boys - Montfoort
Opstellingen Alphense Boys - Montfoort

Voorbeschouwing Alphense Boys - Montfoort

Alphense Boys en Montfoort spelen tegen elkaar in seizoen 2011/2012 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat Alphense Boys en Montfoort elkaar treffen in de KNVB Beker.