Nabeschouwing Berkum - Veendam (2-0) || KNVB Beker 2011/2012

Woensdag 21 september 2011 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2011/2012 neemt Berkum het woensdag 21 september 2011 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Veendam. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Vegtlust in Zwolle.

Via de Berkum - Veendam live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Berkum - Veendam (2-0)

Het KNVB Beker duel tussen Berkum en Veendam is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Berkum. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 75e minuut dacht Berkum op voorsprong te komen via een doelpunt van M. van der Meulen. Helaas voor Berkum werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 87e minuut was het Berkum dat via R. de Groot dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Berkum - Veendam
2
0
LIVE Berkum - Veendam 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Berkum - Veendam teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

0' Gele kaart Berkum Gele kaart voor D. Horstman Berkum
0' Gele kaart Berkum Gele kaart voor P. de Jong Berkum
0' Gele kaart Veendam Gele kaart voor A. Cijntje Veendam
0' Gele kaart Veendam Gele kaart voor A. Jansen Veendam
0' Gele kaart Berkum Gele kaart voor R. Supèr Berkum
60' Wissel Veendam Wissel P. Kluin voor A. Jansen Veendam
75' Doelpunt Berkum Doelpunt M. van der Meulen Berkum
81' Wissel Berkum Wissel R. Supèr voor P. de Jong Berkum
84' Wissel Veendam Wissel H. Feenstra voor J. Opoku Veendam
86' Wissel Berkum Wissel R. de Groot voor B. Boeloerditi Berkum
87' Doelpunt Berkum Doelpunt R. de Groot Berkum
90' Wissel Berkum Wissel F. Hermsen voor F. Hoolsema Berkum