Nabeschouwing Capelle - WKE (1-1) (4-5 na strafschoppen) || KNVB Beker 2011/2012

Woensdag 24 augustus 2011 - 18:00 uur

In de KNVB Beker 2011/2012 neemt Capelle het woensdag 24 augustus 2011 om 18:00 uur in eigen huis op tegen WKE. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark 't Slot in Capelle aan den IJssel.

Via de Capelle - WKE live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Capelle - WKE (1-1) (4-5 na strafschoppen)

Het KNVB Beker duel tussen Capelle en WKE is geëindigd in een overwinning voor WKE. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 0-0 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek WKE het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 4-5 gewonnen werd.

Het was lang wachten op het eerste doelpunt, want in de reguliere speeltijd konden beide ploegen niet tot scoren komen. Hier bleek uiteindelijk een verlenging voor nodig te zijn.

In de 8e minuut dacht Capelle op voorsprong te komen via een doelpunt van G. Klaverweide. Helaas voor Capelle werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 83e minuut was het WKE dat via A. Jongsma dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 0-0 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Hierna was de extra tijd ten einde. Omdat er ook na de extra tijd geen winnaar aangewezen kon worden, moesten strafschoppen uiteindelijk de beslissing brengen. In de 104e minuut kreeg G. Rothman van Capelle voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Capelle de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 4-5 score in het voordeel van WKE, die daarmee de overwinning mocht claimen.

Wedstrijdstatistieken Capelle - WKE
1
1
LIVE Capelle - WKE 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Capelle - WKE teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Capelle Doelpunt G. Klaverweide Capelle
16' Gele kaart Capelle Gele kaart voor G. Rothman Capelle
18' Gele kaart Capelle Gele kaart voor M. Richard Capelle
46' Wissel WKE Wissel P. van der Slot voor A. Zimmerman WKE
62' Wissel Capelle Wissel P. den Hartog voor G. Klaverweide Capelle
72' Wissel Capelle Wissel B. Vermunt voor M. Richard Capelle
75' Gele kaart Capelle Gele kaart voor L. Bosscha Capelle
75' Gele kaart WKE Gele kaart voor M. de Roo WKE
76' Wissel WKE Wissel R. Fik voor M. de Roo WKE
83' Doelpunt WKE Doelpunt A. Jongsma WKE
88' Wissel WKE Wissel B. Zwikker voor B. Oosting WKE
102' Gele kaart WKE Gele kaart voor A. Jongsma WKE
104' Tweede gele kaart Capelle Tweede gele kaart voor G. Rothman Capelle
119' Wissel Capelle Wissel H. Roeland voor P. den Hartog Capelle