Nabeschouwing De Treffers - HHC (3-2) || KNVB Beker 2011/2012

Woensdag 21 september 2011 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2011/2012 neemt De Treffers het woensdag 21 september 2011 om 20:00 uur in eigen huis op tegen HHC.

Via de De Treffers - HHC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing De Treffers - HHC (3-2)

Het KNVB Beker duel tussen De Treffers en HHC is geëindigd in een 3-2 overwinning voor De Treffers. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 3e minuut dacht HHC op voorsprong te komen via een doelpunt van H. Penterman. Helaas voor HHC werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 33e minuut was het De Treffers dat via R. Janssen dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. B. Hofstede dacht na 57 minuten te scoren voor De Treffers, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 80e minuut scoorde De Treffers via B. Hofstede, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 93 minuten spelen wist HHC via L. Mulderij de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken De Treffers - HHC
3
2
LIVE De Treffers - HHC 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd De Treffers - HHC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt HHC Doelpunt H. Penterman HHC
33' Doelpunt De Treffers Doelpunt R. Janssen De Treffers
35' Gele kaart De Treffers Gele kaart voor F. Peppinck De Treffers
36' Gele kaart HHC Gele kaart voor T. Houwing HHC
46' Wissel HHC Wissel V. Voshaar voor T. Houwing HHC
57' Doelpunt De Treffers Doelpunt B. Hofstede De Treffers
62' Wissel De Treffers Wissel B. Bakker voor F. Peppinck De Treffers
66' Gele kaart HHC Gele kaart voor S. Danes HHC
76' Wissel De Treffers Wissel P. Jans voor G. Grot De Treffers
76' Wissel HHC Wissel R. van Eeken voor K. Kroeze HHC
80' Doelpunt De Treffers Doelpunt B. Hofstede De Treffers
82' Wissel HHC Wissel L. Mulderij voor G. Klok HHC
85' Wissel De Treffers Wissel G. Neervoort voor E. van der Ven De Treffers
93' Doelpunt HHC Doelpunt L. Mulderij HHC