Nabeschouwing Go Ahead Eagles - Helmond Sport (3-1) (na verlenging) || KNVB Beker 2011/2012

Dinsdag 20 september 2011 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2011/2012 neemt Go Ahead Eagles het dinsdag 20 september 2011 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Helmond Sport. De wedstrijd wordt gespeeld in De Adelaarshorst (Deventer) in Deventer.

Via de Go Ahead Eagles - Helmond Sport live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Go Ahead Eagles - Helmond Sport (3-1) (na verlenging)

Het KNVB Beker duel tussen Go Ahead Eagles en Helmond Sport is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Go Ahead Eagles. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 1-1 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Go Ahead Eagles dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

In de 8e minuut dacht Go Ahead Eagles op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Kolder. Helaas voor Go Ahead Eagles werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 33e minuut was het Helmond Sport dat via J. van der Linden dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. M. Kolder dacht na 97 minuten te scoren voor Go Ahead Eagles, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 103e minuut scoorde Go Ahead Eagles via T. Nzuzi-Makuno, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de verlenging floot de scheidsrechter af en was het Go Ahead Eagles die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 3-1 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Go Ahead Eagles - Helmond Sport
3
1
LIVE Go Ahead Eagles - Helmond Sport 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Go Ahead Eagles - Helmond Sport teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt M. Kolder Go Ahead Eagles
33' Doelpunt Helmond Sport Doelpunt J. van der Linden Helmond Sport
44' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor P. Veerman Helmond Sport
56' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor J. Antonia Go Ahead Eagles
67' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor M. Janota Go Ahead Eagles
67' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor P. Haastrup Helmond Sport
75' Wissel Go Ahead Eagles Wissel T. Nzuzi-Makuno voor X. Houtkoop Go Ahead Eagles
75' Wissel Helmond Sport Wissel K. Bossman voor P. Veerman Helmond Sport
88' Wissel Helmond Sport Wissel A. Kuijpers voor G. Joppen Helmond Sport
97' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt M. Kolder Go Ahead Eagles
100' Wissel Go Ahead Eagles Wissel R. Wellenberg voor M. Janota Go Ahead Eagles
103' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt T. Nzuzi-Makuno Go Ahead Eagles
104' Wissel Helmond Sport Wissel M. Nygaard voor D. Guijo Velasco Helmond Sport
120' Wissel Go Ahead Eagles Wissel P. Gerritsen voor M. Kolder Go Ahead Eagles
Video hoogtepunten en samenvatting Go Ahead Eagles - Helmond Sport
Opstellingen Go Ahead Eagles - Helmond Sport
De opstellingen van Go Ahead Eagles en Helmond Sport zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Wissels Go Ahead Eagles
0 Tcho Tcho Nzuzi-Makuno
0
0
Voorbeschouwing Go Ahead Eagles - Helmond Sport

Go Ahead Eagles en Helmond Sport spelen tegen elkaar in seizoen 2011/2012 van de KNVB Beker.

De vorige ontmoeting tussen Go Ahead Eagles en Helmond Sport in de KNVB Beker vond plaats op 25 september 2007 en dat duel eindigde in een overwinning voor Go Ahead Eagles. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Go Ahead Eagles favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Helmond Sport slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.