Nabeschouwing GOES - Zwaluwen (1-5) || KNVB Beker 2011/2012

Woensdag 24 augustus 2011 - 18:00 uur

In de KNVB Beker 2011/2012 neemt GOES het woensdag 24 augustus 2011 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Zwaluwen.

Via de GOES - Zwaluwen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing GOES - Zwaluwen (1-5)

Het KNVB Beker duel tussen GOES en Zwaluwen is geëindigd in een 1-5 overwinning voor Zwaluwen. Na 45 minuten stond er een 1-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 6e minuut dacht Zwaluwen op voorsprong te komen via een doelpunt van B. Fiegel. Helaas voor Zwaluwen werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 18e minuut was het Zwaluwen dat via C. van Stee dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. B. Fiegel dacht na 38 minuten te scoren voor Zwaluwen, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 44e minuut scoorde GOES via G. van Leiden, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 61 minuten spelen wist Zwaluwen via A. Lopes da Silva de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 90e minuut scoorde A. Lopes da Silva namens Zwaluwen. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-5 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken GOES - Zwaluwen
1
5
LIVE GOES - Zwaluwen 1-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd GOES - Zwaluwen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Zwaluwen Doelpunt B. Fiegel Zwaluwen
18' Doelpunt Zwaluwen Doelpunt C. van Stee Zwaluwen
38' Doelpunt Zwaluwen Doelpunt B. Fiegel Zwaluwen
42' Gele kaart Zwaluwen Gele kaart voor B. Fiegel Zwaluwen
44' Doelpunt GOES Doelpunt G. van Leiden GOES
45' Gele kaart Zwaluwen Gele kaart voor C. van Stee Zwaluwen
46' Wissel GOES Wissel R. de Pagter voor W. de Craene GOES
46' Wissel Zwaluwen Wissel M. Nijgh voor K. Lenz Zwaluwen
61' Doelpunt Zwaluwen Doelpunt A. Lopes da Silva Zwaluwen
65' Wissel Zwaluwen Wissel A. Lopes da Silva voor B. Fiegel Zwaluwen
70' Wissel GOES Wissel Y. van As voor N. Paardekooper GOES
75' Wissel Zwaluwen Wissel I. Tiren voor F. Zeldenrust Zwaluwen
83' Gele kaart Zwaluwen Gele kaart voor D. Gomes Almeida Zwaluwen
90' Doelpunt Zwaluwen Doelpunt A. Lopes da Silva Zwaluwen