Nabeschouwing Hollandia - Scheveningen (0-1) || KNVB Beker 2011/2012

Woensdag 24 augustus 2011 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2011/2012 neemt Hollandia het woensdag 24 augustus 2011 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Scheveningen. De wedstrijd wordt gespeeld in Juliana Sportpark in Hoorn.

Via de Hollandia - Scheveningen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hollandia - Scheveningen (0-1)

Het KNVB Beker duel tussen Hollandia en Scheveningen is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Scheveningen. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 14e minuut dacht Scheveningen op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Ros. Helaas voor Scheveningen werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 95e minuut moest J. Piek van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Hollandia verder met een speler minder.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Hollandia - Scheveningen
LIVE Hollandia - Scheveningen 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hollandia - Scheveningen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Wissel Hollandia Wissel M. de Wit voor R. Schutz Hollandia
14' Doelpunt Scheveningen Doelpunt M. Ros Scheveningen
27' Wissel Scheveningen Wissel J. van Engel voor L. Scheffer Scheveningen
28' Wissel Hollandia Wissel B. van Leeuwen voor M. de Wit Hollandia
56' Gele kaart Hollandia Gele kaart voor R. Sijm Hollandia
65' Wissel Hollandia Wissel I. de Waard voor H. Aanzi Hollandia
68' Wissel Scheveningen Wissel M. Nieuwlaat voor M. de Bruijn Scheveningen
82' Gele kaart Scheveningen Gele kaart voor M. Nieuwlaat Scheveningen
95' Rode kaart Hollandia Rode kaart voor J. Piek Hollandia
91' Gele kaart Scheveningen Gele kaart voor S. Polak Scheveningen
Video hoogtepunten en samenvatting Hollandia - Scheveningen
Opstellingen Hollandia - Scheveningen

Voorbeschouwing Hollandia - Scheveningen

Hollandia en Scheveningen spelen tegen elkaar in seizoen 2011/2012 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat Hollandia en Scheveningen elkaar treffen in de KNVB Beker.