Nabeschouwing ODIN '59 - VVSB (1-2) (na verlenging) || KNVB Beker 2011/2012

Woensdag 24 augustus 2011 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2011/2012 neemt ODIN '59 het woensdag 24 augustus 2011 om 20:00 uur in eigen huis op tegen VVSB. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Assumburg in Heemskerk.

Via de ODIN '59 - VVSB live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing ODIN '59 - VVSB (1-2) (na verlenging)

Het KNVB Beker duel tussen ODIN '59 en VVSB is geëindigd in een 1-2 overwinning voor VVSB. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 1-1 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het VVSB dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

In de 47e minuut dacht VVSB op voorsprong te komen via een doelpunt van P. Krop. Helaas voor VVSB werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 56e minuut moest K. Bosma van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest VVSB verder met een speler minder. T. Groenewoud dacht na 87 minuten te scoren voor ODIN '59, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 90e minuut moest VVSB verder met een man minder, nadat M. van Laere een tweede gele kaart kreeg. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. In de 92e minuut werd T. Koops van ODIN '59 met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor VVSB met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen. In de 93e minuut scoorde T. van Zeijl namens VVSB. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Aan het einde van de verlenging floot de scheidsrechter af en was het VVSB die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 1-2 overwinning.

Wedstrijdstatistieken ODIN '59 - VVSB
1
2
LIVE ODIN '59 - VVSB 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd ODIN '59 - VVSB teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

38' Gele kaart ODIN '59 Gele kaart voor N. Gommers ODIN '59
42' Gele kaart ODIN '59 Gele kaart voor T. Verweij ODIN '59
47' Doelpunt VVSB Doelpunt P. Krop VVSB
45' Gele kaart ODIN '59 Gele kaart voor S. van t Hof ODIN '59
52' Gele kaart ODIN '59 Gele kaart voor R. Stals ODIN '59
56' Rode kaart VVSB Rode kaart voor K. Bosma VVSB
57' Wissel ODIN '59 Wissel R. Hoek voor N. Gommers ODIN '59
61' Wissel ODIN '59 Wissel M. Cremers voor S. van t Hof ODIN '59
70' Gele kaart VVSB Gele kaart voor M. van Laere VVSB
73' Wissel VVSB Wissel T. van Zeijl voor P. Krop VVSB
79' Wissel ODIN '59 Wissel T. Groenewoud voor O. Kaya ODIN '59
84' Gele kaart VVSB Gele kaart voor M. Ferrier VVSB
84' Gele kaart ODIN '59 Gele kaart voor N. Goyers ODIN '59
87' Doelpunt ODIN '59 Doelpunt T. Groenewoud ODIN '59
90' Tweede gele kaart VVSB Tweede gele kaart voor M. van Laere VVSB
92' Rode kaart ODIN '59 Rode kaart voor T. Koops ODIN '59
93' Penalty VVSB Penalty T. van Zeijl VVSB
97' Wissel VVSB Wissel V. Jozic voor F. van Niel VVSB
108' Wissel VVSB Wissel M. Headley voor B. Duindam VVSB