Nabeschouwing Staphorst - Groene Ster (4-2) || KNVB Beker 2011/2012

Woensdag 24 augustus 2011 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2011/2012 neemt Staphorst het woensdag 24 augustus 2011 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Groene Ster. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Het Noorderslag in Staphorst.

Via de Staphorst - Groene Ster live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Staphorst - Groene Ster (4-2)

Het KNVB Beker duel tussen Staphorst en Groene Ster is geëindigd in een 4-2 overwinning voor Staphorst. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 31e minuut dacht Staphorst op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Brakke. Helaas voor Staphorst werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 42e minuut was het Staphorst dat via M. Bakker dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. D. Zafarin dacht na 46 minuten te scoren voor Groene Ster, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 46e minuut scoorde Groene Ster via S. Knibbeler, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 54 minuten spelen wist Staphorst via R. Mijnheer de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 90e minuut scoorde R. Mijnheer namens Staphorst. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. Na 90 minuten moest Groene Ster speler D. Jongen het veld verlaten na het ontvangen van een tweede gele kaart. Het betekende dat Groene Ster de wedstrijd uit moest spelen met een man minder.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Staphorst - Groene Ster
4
2
LIVE Staphorst - Groene Ster 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Staphorst - Groene Ster teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Doelpunt Staphorst Doelpunt M. Brakke Staphorst
32' Gele kaart Groene Ster Gele kaart voor S. Knibbeler Groene Ster
38' Gele kaart Groene Ster Gele kaart voor T. Deelen Groene Ster
42' Doelpunt Staphorst Doelpunt M. Bakker Staphorst
46' Doelpunt Groene Ster Doelpunt D. Zafarin Groene Ster
46' Doelpunt Groene Ster Doelpunt S. Knibbeler Groene Ster
46' Wissel Groene Ster Wissel K. Tokaya voor R. Janssen Groene Ster
54' Doelpunt Staphorst Doelpunt R. Mijnheer Staphorst
64' Wissel Staphorst Wissel B. Bloemen voor D. Kamerling Staphorst
69' Wissel Groene Ster Wissel L. Wulterkens voor J. Maruanaja Groene Ster
73' Wissel Groene Ster Wissel D. Jongen voor R. Dassen Groene Ster
83' Wissel Staphorst Wissel R. Schuurhuis voor L. Röben Staphorst
86' Gele kaart Staphorst Gele kaart voor R. Peltjes Staphorst
86' Gele kaart Groene Ster Gele kaart voor D. Jongen Groene Ster
87' Gele kaart Groene Ster Gele kaart voor K. Vijgen Groene Ster
90' Doelpunt Staphorst Doelpunt R. Mijnheer Staphorst
90' Tweede gele kaart Groene Ster Tweede gele kaart voor D. Jongen Groene Ster
91' Wissel Staphorst Wissel N. Hof voor R. Mijnheer Staphorst
Video hoogtepunten en samenvatting Staphorst - Groene Ster
Opstellingen Staphorst - Groene Ster

Voorbeschouwing Staphorst - Groene Ster

Staphorst en Groene Ster spelen tegen elkaar in seizoen 2011/2012 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat Staphorst en Groene Ster elkaar treffen in de KNVB Beker.