Nabeschouwing SVZW - HBS (4-5) (na verlenging) || KNVB Beker 2011/2012

Woensdag 24 augustus 2011 - 19:00 uur

SVZW - HBS

In de KNVB Beker 2011/2012 neemt SVZW het woensdag 24 augustus 2011 om 19:00 uur in eigen huis op tegen HBS. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Het Lageveld (SVZW) in Wierden.

Via de SVZW - HBS live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SVZW - HBS (4-5) (na verlenging)

Het KNVB Beker duel tussen SVZW en HBS is geëindigd in een 4-5 overwinning voor HBS. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 4-4 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het HBS dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

In de 23e minuut dacht HBS op voorsprong te komen via een doelpunt van R. Klaasse. Helaas voor HBS werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 36e minuut was het HBS dat via R. Klaasse dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. N. ten Hoeve dacht na 37 minuten te scoren voor SVZW, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 64e minuut scoorde SVZW via T. Engbers, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 72 minuten spelen wist HBS via A. Göbel de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 78e minuut scoorde D. Broekhuizen namens HBS. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 80e minuut leek A. Göbel te scoren voor SVZW, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter. Na 90 minuten moest M. Biesta van HBS van het veld vertrekken vanwege een rode kaart, waardoor HBS de wedstrijd met 10 man moest vervolgen. In de 90e minuut leek T. Engbers te scoren voor SVZW, maar de scheidsrechter besloot het doelpunt af te keuren. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 4-4 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Hierna was de extra tijd ten einde.

Aan het einde van de verlenging floot de scheidsrechter af en was het HBS die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 4-5 overwinning.

Wedstrijdstatistieken SVZW - HBS
4
5
LIVE SVZW - HBS 4-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SVZW - HBS teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Doelpunt HBS Doelpunt R. Klaasse HBS
36' Doelpunt HBS Doelpunt R. Klaasse HBS
37' Doelpunt SVZW Doelpunt N. ten Hoeve SVZW
40' Gele kaart SVZW Gele kaart voor A. Göbel SVZW
46' Wissel SVZW Wissel B. Kamphuis voor N. ten Hoeve SVZW
46' Wissel SVZW Wissel M. Maris voor M. van Keulen SVZW
64' Doelpunt SVZW Doelpunt T. Engbers SVZW
72' Eigen doelpunt HBS Eigen doelpunt A. Göbel HBS
75' Gele kaart SVZW Gele kaart voor B. Kamphuis SVZW
76' Wissel SVZW Wissel G. Sobczak voor M. Zwiers SVZW
78' Doelpunt HBS Doelpunt D. Broekhuizen HBS
78' Wissel HBS Wissel P. Bekker voor R. Klaasse HBS
80' Doelpunt SVZW Doelpunt A. Göbel SVZW
80' Wissel HBS Wissel M. Biesta voor D. Broekhuizen HBS
87' Gele kaart SVZW Gele kaart voor J. Mulderije SVZW
90' Rode kaart HBS Rode kaart voor M. Biesta HBS
90' Doelpunt SVZW Doelpunt T. Engbers SVZW
91' Gele kaart HBS Gele kaart voor E. Kahya HBS
100' Gele kaart HBS Gele kaart voor T. Westdijk HBS
117' Doelpunt HBS Doelpunt A. van der Kaay Rijers HBS
119' Wissel HBS Wissel S. Aoulad Said voor T. Westdijk HBS