Nabeschouwing UNA - Spakenburg (2-0) || KNVB Beker 2011/2012

Woensdag 24 augustus 2011 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2011/2012 neemt UNA het woensdag 24 augustus 2011 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Spakenburg. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Zeelst in Veldhoven.

Via de UNA - Spakenburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing UNA - Spakenburg (2-0)

Het KNVB Beker duel tussen UNA en Spakenburg is geëindigd in een 2-0 overwinning voor UNA. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 62e minuut dacht UNA op voorsprong te komen via een doelpunt van E. Isbouts. Helaas voor UNA werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 81e minuut was het UNA dat via E. Isbouts dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 91e minuut moest Spakenburg verder met een man minder nadat R. Ignacio een rode kaart had gekregen. Het lukte UNA in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken UNA - Spakenburg
2
0
LIVE UNA - Spakenburg 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd UNA - Spakenburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Gele kaart Spakenburg Gele kaart voor S. Taberima Spakenburg
26' Gele kaart UNA Gele kaart voor M. van Boekel UNA
44' Gele kaart Spakenburg Gele kaart voor R. van den Bergh Spakenburg
46' Wissel Spakenburg Wissel R. Jansen voor T. Cathalina Spakenburg
46' Wissel Spakenburg Wissel H. Zwarthoed voor R. van den Bergh Spakenburg
62' Doelpunt UNA Doelpunt E. Isbouts UNA
65' Gele kaart Spakenburg Gele kaart voor D. van den Meiracker Spakenburg
69' Wissel UNA Wissel R. Anpong voor N. van Boekel UNA
75' Gele kaart UNA Gele kaart voor R. Wiekema UNA
80' Wissel UNA Wissel K. van Steensel voor J. Stottelaar UNA
81' Doelpunt UNA Doelpunt E. Isbouts UNA
82' Wissel Spakenburg Wissel I. Muhamadu voor S. Amerzgiou Spakenburg
83' Gele kaart Spakenburg Gele kaart voor H. van de Haar Spakenburg
84' Wissel UNA Wissel M. van Hooft voor E. Isbouts UNA
91' Rode kaart Spakenburg Rode kaart voor R. Ignacio Spakenburg