Nabeschouwing Urk - Berkum (1-2) || KNVB Beker 2011/2012

Woensdag 24 augustus 2011 - 20:00 uur



In de KNVB Beker 2011/2012 neemt Urk het woensdag 24 augustus 2011 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Berkum. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Vormt in Urk.

Via de Urk - Berkum live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Urk - Berkum (1-2)

Het KNVB Beker duel tussen Urk en Berkum is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Berkum. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 20e minuut dacht Berkum op voorsprong te komen via een doelpunt van K. Bizimana. Helaas voor Berkum werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 50e minuut was het Berkum dat via Y. Kok dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. W. de Boer dacht na 66 minuten te scoren voor Urk, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Urk - Berkum
Goals
1
2
LIVE Urk - Berkum 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Urk - Berkum teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
20' Doelpunt Berkum Doelpunt K. Bizimana Berkum
33' Gele kaart Urk Gele kaart voor W. de Boer Urk
40' Wissel Berkum Wissel Y. Kok voor B. Boeloerditi Berkum
50' Doelpunt Berkum Doelpunt Y. Kok Berkum
58' Gele kaart Urk Gele kaart voor M. Dijkhuizen Urk
61' Wissel Urk Wissel L. Nagel voor M. Dijkhuizen Urk
63' Wissel Berkum Wissel R. de Groot voor P. de Jong Berkum
66' Doelpunt Urk Doelpunt W. de Boer Urk
67' Wissel Urk Wissel J. Wakker voor W. de Boer Urk
76' Wissel Urk Wissel D. Hakvoort voor G. Nagel Urk
89' Gele kaart Urk Gele kaart voor G. Hemelrijk Urk
Video hoogtepunten en samenvatting Urk - Berkum
Opstellingen Urk - Berkum

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Urk - Berkum

Urk en Berkum spelen tegen elkaar in seizoen 2011/2012 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat Urk en Berkum elkaar treffen in de KNVB Beker.

Resultaat Aantal
Winst Urk 0
Winst Berkum 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Urk - Berkum Opstelling Urk Opstelling Berkum Live Urk - Berkum Live Urk - Berkum kijken Urk - Berkum kijken Live Urk - Berkum stream Urk - Berkum Fox Sports Nabeschouwing Urk - Berkum Uitslag Urk - Berkum Statistieken Urk - Berkum KNVB Beker 2011/2012 Urk - Berkum wedden Urk - Berkum gokken Urk - Berkum Unibet