Nabeschouwing Bristol Rovers - Southampton (1-5) || League One 2009/2010

Dinsdag 13 april 2010 - 20:45 uur



In de League One 2009/2010 neemt Bristol Rovers het dinsdag 13 april 2010 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Southampton.

Via de Bristol Rovers - Southampton live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bristol Rovers - Southampton (1-5)

Het League One duel tussen Bristol Rovers en Southampton is geëindigd in een 1-5 overwinning voor Southampton. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Bristol Rovers - Southampton
Goals
1
5
LIVE Bristol Rovers - Southampton 1-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bristol Rovers - Southampton teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Bristol Rovers - Southampton
Opstellingen Bristol Rovers - Southampton

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Bristol Rovers - Southampton

Bristol Rovers en Southampton treffen elkaar in de 6e speelronde van de League One van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen Bristol Rovers en Southampton in de League One vond plaats op 29 september 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bristol Rovers. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Bristol Rovers favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Southampton slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Bristol Rovers 1
Winst Southampton 0
Gelijkspel 0
Totaal 1
Tags
Bristol Rovers - Southampton Opstelling Bristol Rovers Opstelling Southampton Live Bristol Rovers - Southampton Live Bristol Rovers - Southampton kijken Bristol Rovers - Southampton kijken Live Bristol Rovers - Southampton stream Bristol Rovers - Southampton Fox Sports Nabeschouwing Bristol Rovers - Southampton Uitslag Bristol Rovers - Southampton Statistieken Bristol Rovers - Southampton League One 2009/2010 Bristol Rovers - Southampton wedden Bristol Rovers - Southampton gokken Bristol Rovers - Southampton Unibet