Nabeschouwing Bury - Port Vale (4-1) || League One 2016/2017

Zaterdag 3 september 2016 - 16:00 uur



In de League One 2016/2017 neemt Bury het zaterdag 3 september 2016 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Port Vale. De wedstrijd wordt gespeeld in Gigg Lane in Bury.

Via de Bury - Port Vale live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bury - Port Vale (4-1)

Het League One duel tussen Bury en Port Vale is geëindigd in een 4-1 overwinning voor Bury. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Bury - Port Vale
Goals
4
1
LIVE Bury - Port Vale 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bury - Port Vale teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Bury - Port Vale
Opstellingen Bury - Port Vale

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Bury - Port Vale

Bury en Port Vale treffen elkaar in de 6e speelronde van de League One van het seizoen 2016/2017.

De vorige ontmoeting tussen Bury en Port Vale in de League One vond plaats op 28 december 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Port Vale. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Bury als Port Vale wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Bury 1
Winst Port Vale 1
Gelijkspel 0
Totaal 2
Tags
Bury - Port Vale Opstelling Bury Opstelling Port Vale Live Bury - Port Vale Live Bury - Port Vale kijken Bury - Port Vale kijken Live Bury - Port Vale stream Bury - Port Vale Fox Sports Nabeschouwing Bury - Port Vale Uitslag Bury - Port Vale Statistieken Bury - Port Vale League One 2016/2017 Bury - Port Vale wedden Bury - Port Vale gokken Bury - Port Vale Unibet