Nabeschouwing Amiens SC - Reims (1-1) || Ligue 1 2019/2020

Woensdag 15 januari 2020 - 19:00 uur

In de Ligue 1 2019/2020 neemt Amiens SC het woensdag 15 januari 2020 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Reims. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Crédit Agricole de la Licorne in Amiens.

Via de Amiens SC - Reims live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Amiens SC - Reims (1-1)

De Ligue 1 2019/2020 wedstrijd tussen Amiens SC en Reims geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 46e minuut door D. Kutesa, waarmee Reims met 0-1 de leiding nam. Amiens SC kreeg via M. Konate in de 54e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Florent Batta de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte M. Konate namens Amiens SC in de 54e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Amiens SC - Reims 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Amiens SC - Reims teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Gele kaart Amiens SC Gele kaart voor B. Zungu Amiens SC
46' Doelpunt Reims Doelpunt D. Kutesa met assist van N. Munetsi Reims 0-1
46' Wissel Amiens SC Wissel J. Otero voor S. Mendoza Amiens SC
46' Wissel Amiens SC Wissel T. Monconduit voor E. Gnahore Amiens SC
54' Penalty gemist Amiens SC Penalty gemist M. Konate Amiens SC
54' Doelpunt Amiens SC Doelpunt M. Konate Amiens SC 1-1
71' Wissel Reims Wissel T. Nkada voor D. Kutesa Reims
72' Gele kaart Reims Gele kaart voor M. Doumbia Reims
78' Gele kaart Reims Gele kaart voor T. Nkada Reims
80' Wissel Amiens SC Wissel M. Bodmer voor B. Zungu Amiens SC
80' Wissel Reims Wissel H. Kamara voor M. Doumbia Reims
92' Wissel Reims Wissel Suk Hyun-Jun voor B. Dia Reims
94' Gele kaart Reims Gele kaart voor Suk Hyun-Jun Reims
Video hoogtepunten en samenvatting Amiens SC - Reims
Opstellingen Amiens SC - Reims
De opstellingen van Amiens SC en Reims zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Amiens SC gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Reims zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.