Nabeschouwing Bordeaux - Nice (1-1) || Ligue 1 2019/2020

Zondag 1 maart 2020 - 17:00 uur

In de Ligue 1 2019/2020 neemt Bordeaux het zondag 1 maart 2020 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Nice. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Matmut-Atlantique in Bordeaux.

Via de Bordeaux - Nice live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bordeaux - Nice (1-1)

De Ligue 1 2019/2020 wedstrijd tussen Bordeaux en Nice geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door N. De Preville, waarmee Bordeaux met 1-0 de leiding nam. Nice kwam na 57 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van A. Ounas, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Bordeaux - Nice 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bordeaux - Nice teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor S. Kalu Bordeaux
21' Doelpunt Bordeaux Doelpunt N. De Preville met assist van T. Basic Bordeaux 1-0
27' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor Sousa P. Bordeaux
28' Wissel Bordeaux Wissel V. Jovanovic voor Pablo Bordeaux
32' Gele kaart Nice Gele kaart voor K. Thuram Nice
39' Gele kaart Nice Gele kaart voor Dante Nice
57' Doelpunt Nice Doelpunt A. Ounas met assist van M. Wague Nice 1-1
57' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor E. Kwateng Bordeaux
65' Wissel Bordeaux Wissel R. Oudin voor R. Pardo Bordeaux
69' Wissel Nice Wissel A. Lusamba voor K. Thuram Nice
73' Wissel Bordeaux Wissel J. Maja voor S. Kalu Bordeaux
83' Wissel Nice Wissel I. Ganago voor K. Dolberg Nice
86' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor T. Basic Bordeaux
87' Wissel Nice Wissel S. Nsoki voor R. Durmisi Nice
94' Gele kaart Nice Gele kaart voor M. Sarr Nice
Video hoogtepunten en samenvatting Bordeaux - Nice
Opstellingen Bordeaux - Nice
De opstellingen van Bordeaux en Nice zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bordeaux gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Nice zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.