Nabeschouwing Bordeaux - Olympique Marseille (0-0) || Ligue 1 2019/2020

Zondag 2 februari 2020 - 21:00 uur

In de Ligue 1 2019/2020 neemt Bordeaux het zondag 2 februari 2020 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Olympique Marseille. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Matmut-Atlantique in Bordeaux.

Via de Bordeaux - Olympique Marseille live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bordeaux - Olympique Marseille (0-0)

De Ligue 1 2019/2020 wedstrijd tussen Bordeaux en Olympique Marseille geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Bordeaux en Olympique Marseille gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Bordeaux - Olympique Marseille 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bordeaux - Olympique Marseille teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart Olympique Marseille Gele kaart voor D. Caleta-Car Olympique Marseille
36' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor Otavio Bordeaux
39' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor Pablo Bordeaux
67' Wissel Olympique Marseille Wissel N. Radonjic voor H. Sakai Olympique Marseille
76' Wissel Bordeaux Wissel E. Mexer voor E. Kwateng Bordeaux
80' Wissel Olympique Marseille Wissel V. Germain voor D. Benedetto Olympique Marseille
81' Gele kaart Olympique Marseille Gele kaart voor B. Kamara Olympique Marseille
83' Wissel Bordeaux Wissel Y. Ait Bennasser voor T. Basic Bordeaux
83' Wissel Bordeaux Wissel Y. Adli voor R. Oudin Bordeaux
89' Wissel Olympique Marseille Wissel K. Strootman voor M. Sanson Olympique Marseille
Video hoogtepunten en samenvatting Bordeaux - Olympique Marseille
Opstellingen Bordeaux - Olympique Marseille
De opstellingen van Bordeaux en Olympique Marseille zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bordeaux gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Olympique Marseille zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.