Nabeschouwing Nice - Brest (2-2) || Ligue 1 2019/2020

Vrijdag 21 februari 2020 - 19:00 uur

In de Ligue 1 2019/2020 neemt Nice het vrijdag 21 februari 2020 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Brest. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Riviera in Nice.

Via de Nice - Brest live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nice - Brest (2-2)

De Ligue 1 2019/2020 wedstrijd tussen Nice en Brest geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door A. Ounas, waarmee Nice met 1-0 de leiding nam. Nice vergrootte in de 33e minuut de voorsprong nadat het via een goal van K. Dolberg op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 45e minuut wist Brest de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via S. Grandsir.

Na 53 minuten was het Dante die de bal in eigen doel werkte, waardoor Brest op 2-2 kwam te staan.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Nice - Brest 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nice - Brest teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart Nice Gele kaart voor Danilo Nice
19' Gele kaart Nice Gele kaart voor C. Herelle Nice
23' Doelpunt Nice Doelpunt A. Ounas met assist van K. Dolberg Nice 1-0
33' Doelpunt Nice Doelpunt K. Dolberg met assist van A. Ounas Nice 2-0
45' Doelpunt Brest Doelpunt S. Grandsir Brest 2-1
53' Eigen doelpunt Brest Eigen doelpunt Dante Brest 2-2
60' Gele kaart Nice Gele kaart voor S. Nsoki Nice
64' Wissel Nice Wissel A. Lusamba voor I. Ganago Nice
68' Wissel Brest Wissel M. Autret voor Y. Court Brest
70' Wissel Nice Wissel M. Maolida voor A. Ounas Nice
77' Wissel Brest Wissel H. Magnetti voor S. Grandsir Brest
86' Wissel Brest Wissel P. Lasne voor G. Charbonier Brest
89' Wissel Nice Wissel R. Durmisi voor S. Nsoki Nice
Video hoogtepunten en samenvatting Nice - Brest
Opstellingen Nice - Brest
De opstellingen van Nice en Brest zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Nice gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Brest zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.