Nabeschouwing Rennes - Nîmes (2-1) || Ligue 1 2019/2020

Zondag 23 februari 2020 - 17:00 uur

In de Ligue 1 2019/2020 neemt Rennes het zondag 23 februari 2020 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Nîmes. De wedstrijd wordt gespeeld in Roazhon Park in Rennes.

Via de Rennes - Nîmes live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rennes - Nîmes (2-1)

Het Ligue 1 duel tussen Rennes en Nîmes is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Rennes. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Nîmes kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van N. Roux. Rennes kwam in de 7e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Niang, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 53e minuut moest Nîmes verder met een man minder nadat A. Briancon een rode kaart had gekregen.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat M. Niang namens Rennes in de 89e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 2-1 zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Rennes dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Rennes - Nîmes 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rennes - Nîmes teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt Nîmes Doelpunt N. Roux met assist van R. Ripart Nîmes 0-1
7' Doelpunt Rennes Doelpunt M. Niang Rennes 1-1
53' Rode kaart Nîmes Rode kaart voor A. Briancon Nîmes
55' Wissel Nîmes Wissel F. Miguel voor Y. Benrahou Nîmes
67' Gele kaart Nîmes Gele kaart voor G. Paquiez Nîmes
68' Wissel Rennes Wissel A. Hunou voor E. Camavinga Rennes
78' Wissel Rennes Wissel R. Guitane voor B. Bourigeaud Rennes
82' Wissel Nîmes Wissel M. Kone voor N. Roux Nîmes
89' Doelpunt Rennes Doelpunt M. Niang met assist van H. Traore Rennes 2-1
91' Wissel Nîmes Wissel R. Philippoteaux voor S. Alakouch Nîmes
94' Wissel Rennes Wissel S. J. Lea voor M. Niang Rennes
Video hoogtepunten en samenvatting Rennes - Nîmes
Opstellingen Rennes - Nîmes
De opstellingen van Rennes en Nîmes zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rennes gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Nîmes zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.