Nabeschouwing Bastia - Valenciennes (2-3) || Ligue 1 2012/2013

Zaterdag 10 november 2012 - 20:00 uur

In de Ligue 1 2012/2013 neemt Bastia het zaterdag 10 november 2012 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Valenciennes.

Via de Bastia - Valenciennes live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bastia - Valenciennes (2-3)

Het Ligue 1 duel tussen Bastia en Valenciennes is geëindigd in een 2-3 overwinning voor Valenciennes. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 32e minuut dacht Valenciennes op voorsprong te komen via een doelpunt van F. Kadir. Helaas voor Valenciennes werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 40e minuut was het Bastia dat via A. Modeste dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. J. Palmieri dacht na 62 minuten te scoren voor Bastia, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 78e minuut scoorde Valenciennes via F. Kadir, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 80 minuten spelen wist Valenciennes via M. Dossevi de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Bastia - Valenciennes
2
3
LIVE Bastia - Valenciennes 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bastia - Valenciennes teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Gele kaart Valenciennes Gele kaart voor C. Sánchez Valenciennes
20' Gele kaart Bastia Gele kaart voor Y. Cahuzac Bastia
26' Gele kaart Valenciennes Gele kaart voor D. Ducourtioux Valenciennes
32' Doelpunt Valenciennes Doelpunt F. Kadir met assist van G. Danic Valenciennes
40' Penalty Bastia Penalty A. Modeste Bastia
53' Gele kaart Bastia Gele kaart voor F. Thauvin Bastia
53' Wissel Bastia Wissel J. Palmieri voor J. Sablé Bastia
57' Wissel Bastia Wissel M. Sans voor S. Marchal Bastia
62' Doelpunt Bastia Doelpunt J. Palmieri met assist van T. Maoulida Bastia
71' Wissel Valenciennes Wissel L. Nery voor R. Mater Valenciennes
74' Gele kaart Valenciennes Gele kaart voor G. Danic Valenciennes
78' Doelpunt Valenciennes Doelpunt F. Kadir met assist van M. Dossevi Valenciennes
78' Wissel Bastia Wissel S. Yatabaré voor G. Cioni Bastia
80' Doelpunt Valenciennes Doelpunt M. Dossevi met assist van F. Kadir Valenciennes
81' Wissel Valenciennes Wissel R. Gomis voor M. Dossevi Valenciennes