Nabeschouwing Bordeaux - Ajaccio (2-2) || Ligue 1 2012/2013

Zondag 23 september 2012 - 14:00 uur

In de Ligue 1 2012/2013 neemt Bordeaux het zondag 23 september 2012 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Ajaccio.

Via de Bordeaux - Ajaccio live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bordeaux - Ajaccio (2-2)

De Ligue 1 2012/2013 wedstrijd tussen Bordeaux en Ajaccio geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 54e minuut dacht Bordeaux op voorsprong te komen via een doelpunt van Henrique. Helaas voor Bordeaux werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 64e minuut was het Ajaccio dat via R. Faty dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Y. Gouffran dacht na 78 minuten te scoren voor Bordeaux, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 91e minuut scoorde Ajaccio via C. Belghazouani, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Bordeaux - Ajaccio
2
2
LIVE Bordeaux - Ajaccio 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bordeaux - Ajaccio teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor Henrique Bordeaux
35' Gele kaart Ajaccio Gele kaart voor S. Bouhours Ajaccio
48' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor G. Sertic Bordeaux
54' Doelpunt Bordeaux Doelpunt Henrique met assist van J. Plasil Bordeaux
64' Doelpunt Ajaccio Doelpunt R. Faty Ajaccio
67' Wissel Bordeaux Wissel A. Traoré voor J. Plasil Bordeaux
68' Wissel Bordeaux Wissel C. Diabaté voor Jussiê Bordeaux
73' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor C. Carrasso Bordeaux
78' Doelpunt Bordeaux Doelpunt Y. Gouffran met assist van B. Trémoulinas Bordeaux
81' Wissel Bordeaux Wissel F. Marange voor H. Saivet Bordeaux
83' Wissel Ajaccio Wissel C. Belghazouani voor M. Mostefa Ajaccio
89' Wissel Ajaccio Wissel J. Pierazzi voor B. André Ajaccio
89' Wissel Ajaccio Wissel D. Tibéri voor S. Bouhours Ajaccio
91' Doelpunt Ajaccio Doelpunt C. Belghazouani met assist van C. Medjani Ajaccio
Video hoogtepunten en samenvatting Bordeaux - Ajaccio
Opstellingen Bordeaux - Ajaccio

Voorbeschouwing Bordeaux - Ajaccio

Bordeaux en Ajaccio treffen elkaar in de 6e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2012/2013.

De vorige ontmoeting tussen Bordeaux en Ajaccio in de Ligue 1 vond plaats op 17 maart 2012 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Bordeaux favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Ajaccio slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.