Nabeschouwing Bordeaux - Evian TG (2-1) || Ligue 1 2014/2015

Vrijdag 19 september 2014 - 20:30 uur



In de Ligue 1 2014/2015 neemt Bordeaux het vrijdag 19 september 2014 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Evian TG.

Via de Bordeaux - Evian TG live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bordeaux - Evian TG (2-1)

Het Ligue 1 duel tussen Bordeaux en Evian TG is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Bordeaux. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Bordeaux - Evian TG
Goals
2
1
LIVE Bordeaux - Evian TG 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bordeaux - Evian TG teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Bordeaux - Evian TG
Opstellingen Bordeaux - Evian TG

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Bordeaux - Evian TG

Bordeaux en Evian TG treffen elkaar in de 6e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2014/2015.

De vorige ontmoeting tussen Bordeaux en Evian TG in de Ligue 1 vond plaats op 22 februari 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bordeaux. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is Bordeaux favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Evian TG slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Bordeaux 3
Winst Evian TG 0
Gelijkspel 3
Totaal 6
Tags
Bordeaux - Evian TG Opstelling Bordeaux Opstelling Evian TG Live Bordeaux - Evian TG Live Bordeaux - Evian TG kijken Bordeaux - Evian TG kijken Live Bordeaux - Evian TG stream Bordeaux - Evian TG Fox Sports Nabeschouwing Bordeaux - Evian TG Uitslag Bordeaux - Evian TG Statistieken Bordeaux - Evian TG Ligue 1 2014/2015 Bordeaux - Evian TG wedden Bordeaux - Evian TG gokken Bordeaux - Evian TG Unibet