Nabeschouwing Lille - Nancy (1-1) || Ligue 1 2012/2013

Vrijdag 17 augustus 2012 - 20:45 uur

In de Ligue 1 2012/2013 neemt Lille het vrijdag 17 augustus 2012 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Nancy.

Via de Lille - Nancy live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lille - Nancy (1-1)

De Ligue 1 2012/2013 wedstrijd tussen Lille en Nancy geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

In de 34e minuut dacht Nancy op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Bakar. Helaas voor Nancy werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 42e minuut was het LOSC Lille dat via S. Kalou dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 80e minuut kreeg B. Moukandjo van Nancy voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Nancy de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Lille - Nancy
1
1
LIVE Lille - Nancy 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lille - Nancy teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

34' Doelpunt Nancy Doelpunt D. Bakar met assist van M. Haidara Nancy
42' Doelpunt LOSC Lille Doelpunt S. Kalou met assist van M. Martin LOSC Lille
43' Gele kaart Nancy Gele kaart voor B. Moukandjo Nancy
55' Gele kaart LOSC Lille Gele kaart voor L. Digne LOSC Lille
56' Gele kaart Nancy Gele kaart voor Y. Mollo Nancy
62' Wissel Nancy Wissel J. Louis voor Y. Mollo Nancy
68' Wissel LOSC Lille Wissel F. Balmont voor B. Pedretti LOSC Lille
72' Gele kaart LOSC Lille Gele kaart voor Túlio de Melo LOSC Lille
74' Wissel LOSC Lille Wissel N. Roux voor S. Kalou LOSC Lille
80' Tweede gele kaart Nancy Tweede gele kaart voor B. Moukandjo Nancy
82' Wissel LOSC Lille Wissel G. Bruno voor M. Martin LOSC Lille
84' Wissel Nancy Wissel T. Ayasse voor J. Louis Nancy
89' Gele kaart Nancy Gele kaart voor André Luiz Nancy
Video hoogtepunten en samenvatting Lille - Nancy
Opstellingen Lille - Nancy

Voorbeschouwing Lille - Nancy

Lille en Nancy treffen elkaar in de 2e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2012/2013.

De vorige ontmoeting tussen Lille en Nancy in de Ligue 1 vond plaats op 20 mei 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lille. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide ploegen is Lille favoriet. De thuisploeg wist 9 keer te winnen, terwijl Nancy slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.