Nabeschouwing Montpellier - Ajaccio (3-0) || Ligue 1 2012/2013

Zaterdag 8 december 2012 - 20:00 uur

In de Ligue 1 2012/2013 neemt Montpellier het zaterdag 8 december 2012 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Ajaccio.

Via de Montpellier - Ajaccio live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Montpellier - Ajaccio (3-0)

Het Ligue 1 duel tussen Montpellier en Ajaccio is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Montpellier. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 28e minuut dacht Montpellier op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Utaka. Helaas voor Montpellier werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 32e minuut was het Montpellier dat via R. Cabella dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Y. Belhanda dacht na 67 minuten te scoren voor Montpellier, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Montpellier - Ajaccio
3
0
LIVE Montpellier - Ajaccio 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Montpellier - Ajaccio teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Montpellier Gele kaart voor R. Pitau Montpellier
23' Gele kaart Ajaccio Gele kaart voor S. Bouhours Ajaccio
28' Doelpunt Montpellier Doelpunt J. Utaka met assist van A. El Kaoutari Montpellier
32' Doelpunt Montpellier Doelpunt R. Cabella Montpellier
48' Gele kaart Ajaccio Gele kaart voor R. Faty Ajaccio
55' Wissel Ajaccio Wissel J. Pierazzi voor M. Mostefa Ajaccio
61' Wissel Ajaccio Wissel A. Mutu voor F. Sammaritano Ajaccio
67' Doelpunt Montpellier Doelpunt Y. Belhanda met assist van A. El Kaoutari Montpellier
70' Wissel Montpellier Wissel A. Mounier voor R. Cabella Montpellier
70' Wissel Montpellier Wissel G. Charbonnier voor E. Herrera Montpellier
77' Wissel Montpellier Wissel B. Dabo voor R. Pitau Montpellier
81' Wissel Ajaccio Wissel A. Maire voor Y. Poulard Ajaccio
Video hoogtepunten en samenvatting Montpellier - Ajaccio
Opstellingen Montpellier - Ajaccio

Voorbeschouwing Montpellier - Ajaccio

Montpellier en Ajaccio treffen elkaar in de 16e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2012/2013.

De vorige ontmoeting tussen Montpellier en Ajaccio in de Ligue 1 vond plaats op 11 februari 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor Montpellier. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Montpellier favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Ajaccio slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.