Nabeschouwing Olympique Lyon - Lille (0-0) || Ligue 1 2015/2016

Zaterdag 12 september 2015 - 17:00 uur



In de Ligue 1 2015/2016 neemt Olympique Lyon het zaterdag 12 september 2015 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Lille.

Via de Olympique Lyon - Lille live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Olympique Lyon - Lille (0-0)

De Ligue 1 2015/2016 wedstrijd tussen Olympique Lyon en Lille geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Olympique Lyon dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. De meeste kansen waren voor Olympique Lyon, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Wedstrijdstatistieken Olympique Lyon - Lille
Balbezit
67%
33%
Gele kaarten
1
4
Schoten totaal
13
9
Schoten op doel
6
3
Overtredingen
14
20
Buitenspel
0
1
Corners
7
1
LIVE Olympique Lyon - Lille 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Olympique Lyon - Lille teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Olympique Lyon - Lille
Opstellingen Olympique Lyon - Lille

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Olympique Lyon - Lille

Olympique Lyon en Lille treffen elkaar in de 5e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2015/2016.

De vorige ontmoeting tussen Olympique Lyon en Lille in de Ligue 1 vond plaats op 28 februari 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lille. Op basis van de afgelopen 20 duels tussen beide teams is Lille favoriet. 7 keer wist de ploeg van Olympique Lyon te winnen, tegenover 6 winstpartijen voor Olympique Lyon. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Olympique Lyon 6
Winst Lille 7
Gelijkspel 7
Totaal 20
Tags
Olympique Lyon - Lille Opstelling Olympique Lyon Opstelling Lille Live Olympique Lyon - Lille Live Olympique Lyon - Lille kijken Olympique Lyon - Lille kijken Live Olympique Lyon - Lille stream Olympique Lyon - Lille Fox Sports Nabeschouwing Olympique Lyon - Lille Uitslag Olympique Lyon - Lille Statistieken Olympique Lyon - Lille Ligue 1 2015/2016 Olympique Lyon - Lille wedden Olympique Lyon - Lille gokken Olympique Lyon - Lille Unibet