Nabeschouwing Reims - Bordeaux (0-0) || Ligue 1 2012/2013

Zondag 9 december 2012 - 14:00 uur

In de Ligue 1 2012/2013 neemt Reims het zondag 9 december 2012 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Bordeaux.

Via de Reims - Bordeaux live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Reims - Bordeaux (0-0)

De Ligue 1 2012/2013 wedstrijd tussen Reims en Bordeaux geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Reims - Bordeaux
LIVE Reims - Bordeaux 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Reims - Bordeaux teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

36' Gele kaart Reims Gele kaart voor M. Tacalfred Reims
43' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor L. NGuémo Bordeaux
46' Wissel Bordeaux Wissel G. Sertic voor L. NGuémo Bordeaux
46' Wissel Bordeaux Wissel M. Planus voor H. Saivet Bordeaux
60' Gele kaart Reims Gele kaart voor K. Ghilas Reims
60' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor Henrique Bordeaux
64' Wissel Reims Wissel Odaïr Fortes voor Diego Reims
70' Wissel Reims Wissel Bocundji Cá voor F. Ghisolfi Reims
75' Wissel Reims Wissel G. Courtet voor J. Ramaré Reims
77' Gele kaart Reims Gele kaart voor Bocundji Cá Reims
82' Wissel Bordeaux Wissel C. Diabaté voor Y. Gouffran Bordeaux
84' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor Mariano Bordeaux
91' Gele kaart Reims Gele kaart voor G. Courtet Reims