Nabeschouwing Sochaux - Evian TG (2-1) || Ligue 1 2012/2013

Woensdag 7 november 2012 - 18:30 uur



In de Ligue 1 2012/2013 neemt Sochaux het woensdag 7 november 2012 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Evian TG.

Via de Sochaux - Evian TG live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sochaux - Evian TG (2-1)

Het Ligue 1 duel tussen Sochaux en Evian TG is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Sochaux. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Sochaux - Evian TG
Goals
2
1
LIVE Sochaux - Evian TG 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sochaux - Evian TG teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
46' Wissel Evian TG Wissel Y. Adnane voor M. Rabiu Evian TG
65' Wissel Evian TG Wissel K. Bérigaud voor F. Ehret Evian TG
69' Gele kaart Evian TG Gele kaart voor Y. Adnane Evian TG
70' Gele kaart Sochaux Gele kaart voor L. Poujol Sochaux
75' Wissel Sochaux Wissel D. Sauget voor S. Corchia Sochaux
84' Wissel Sochaux Wissel B. Yaya voor R. Boudebouz Sochaux
84' Wissel Evian TG Wissel D. Jarolím voor S. Govou Evian TG
92' Gele kaart Evian TG Gele kaart voor A. Angoula Evian TG
93' Gele kaart Evian TG Gele kaart voor Y. Sagbo Evian TG
Video hoogtepunten en samenvatting Sochaux - Evian TG
Opstellingen Sochaux - Evian TG

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Sochaux - Evian TG

Sochaux en Evian TG treffen elkaar in de 10e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2012/2013.

De vorige ontmoeting tussen Sochaux en Evian TG in de Ligue 1 vond plaats op 10 maart 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sochaux. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Sochaux favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Evian TG slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Sochaux 1
Winst Evian TG 0
Gelijkspel 1
Totaal 2
Tags
Sochaux - Evian TG Opstelling Sochaux Opstelling Evian TG Live Sochaux - Evian TG Live Sochaux - Evian TG kijken Sochaux - Evian TG kijken Live Sochaux - Evian TG stream Sochaux - Evian TG Fox Sports Nabeschouwing Sochaux - Evian TG Uitslag Sochaux - Evian TG Statistieken Sochaux - Evian TG Ligue 1 2012/2013 Sochaux - Evian TG wedden Sochaux - Evian TG gokken Sochaux - Evian TG Unibet