Nabeschouwing Sochaux - Lille (1-1) || Ligue 1 2012/2013

Zaterdag 8 december 2012 - 20:00 uur

In de Ligue 1 2012/2013 neemt Sochaux het zaterdag 8 december 2012 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Lille.

Via de Sochaux - Lille live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sochaux - Lille (1-1)

De Ligue 1 2012/2013 wedstrijd tussen Sochaux en Lille geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 63e minuut dacht LOSC Lille op voorsprong te komen via een doelpunt van N. Roux. Helaas voor LOSC Lille werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 64e minuut was het Sochaux dat via Y. Mikari dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 79e minuut kreeg L. Poujol van Sochaux voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Sochaux de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Sochaux - Lille
1
1
LIVE Sochaux - Lille 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sochaux - Lille teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

48' Gele kaart Sochaux Gele kaart voor L. Poujol Sochaux
60' Gele kaart LOSC Lille Gele kaart voor B. Pedretti LOSC Lille
63' Doelpunt LOSC Lille Doelpunt N. Roux met assist van M. Martin LOSC Lille
64' Doelpunt Sochaux Doelpunt Y. Mikari Sochaux
65' Gele kaart Sochaux Gele kaart voor Y. Mikari Sochaux
69' Wissel LOSC Lille Wissel I. Gueye voor B. Pedretti LOSC Lille
78' Wissel Sochaux Wissel I. Yartey voor Y. Mikari Sochaux
79' Tweede gele kaart Sochaux Tweede gele kaart voor L. Poujol Sochaux
79' Wissel LOSC Lille Wissel Ryan Mendes voor D. Payet LOSC Lille
81' Wissel Sochaux Wissel M. Peybernes voor R. Contout Sochaux
82' Gele kaart LOSC Lille Gele kaart voor I. Gueye LOSC Lille
89' Wissel LOSC Lille Wissel G. Bruno voor R. Rodelin LOSC Lille
95' Gele kaart LOSC Lille Gele kaart voor Ryan Mendes LOSC Lille
Video hoogtepunten en samenvatting Sochaux - Lille
Opstellingen Sochaux - Lille

Voorbeschouwing Sochaux - Lille

Sochaux en Lille treffen elkaar in de 16e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2012/2013.

De vorige ontmoeting tussen Sochaux en Lille in de Ligue 1 vond plaats op 22 februari 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lille. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide teams is Lille favoriet. 6 keer wist de ploeg van Sochaux te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Sochaux. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.