Nabeschouwing Toulouse - Saint-Étienne (2-1) || Ligue 1 2012/2013

Zaterdag 18 augustus 2012 - 20:00 uur

In de Ligue 1 2012/2013 neemt Toulouse het zaterdag 18 augustus 2012 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Saint-Étienne.

Via de Toulouse - Saint-Étienne live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Toulouse - Saint-Étienne (2-1)

Het Ligue 1 duel tussen Toulouse en Saint-Étienne is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Toulouse. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 35e minuut dacht Toulouse op voorsprong te komen via een doelpunt van E. Capoue. Helaas voor Toulouse werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 59e minuut was het Toulouse dat via W. Ben Yedder dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. Gradel dacht na 91 minuten te scoren voor Saint-Étienne, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Toulouse - Saint-Étienne
2
1
LIVE Toulouse - Saint-Étienne 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Toulouse - Saint-Étienne teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Gele kaart Saint-Étienne Gele kaart voor J. Clément Saint-Étienne
30' Gele kaart Saint-Étienne Gele kaart voor F. Ghoulam Saint-Étienne
35' Doelpunt Toulouse Doelpunt E. Capoue met assist van F. Tabanou Toulouse
40' Gele kaart Toulouse Gele kaart voor M. Sissoko Toulouse
56' Gele kaart Toulouse Gele kaart voor J. Zebina Toulouse
56' Gele kaart Toulouse Gele kaart voor P. Ninkov Toulouse
59' Doelpunt Toulouse Doelpunt W. Ben Yedder met assist van D. Braaten Toulouse
59' Gele kaart Saint-Étienne Gele kaart voor J. Mignot Saint-Étienne
60' Wissel Saint-Étienne Wissel R. Hamouma voor B. Nicolita Saint-Étienne
65' Wissel Toulouse Wissel E. Riviere voor W. Ben Yedder Toulouse
67' Wissel Saint-Étienne Wissel A. Alonso voor R. Cohade Saint-Étienne
70' Wissel Saint-Étienne Wissel M. Gradel voor B. Sako Saint-Étienne
81' Wissel Toulouse Wissel J. Akpa-Akpro voor F. Tabanou Toulouse
91' Penalty Saint-Étienne Penalty M. Gradel Saint-Étienne
Video hoogtepunten en samenvatting Toulouse - Saint-Étienne
Opstellingen Toulouse - Saint-Étienne

Voorbeschouwing Toulouse - Saint-Étienne

Toulouse en Saint-Étienne treffen elkaar in de 2e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2012/2013.

De vorige ontmoeting tussen Toulouse en Saint-Étienne in de Ligue 1 vond plaats op 12 februari 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor Saint-Étienne. Op basis van de afgelopen 14 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Toulouse als Saint-Étienne wisten 5 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 4 keer in een gelijkspel.