Nabeschouwing Troyes - Valenciennes (0-1) || Ligue 1 2012/2013

Zaterdag 11 augustus 2012 - 21:00 uur



In de Ligue 1 2012/2013 neemt Troyes het zaterdag 11 augustus 2012 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Valenciennes.

Via de Troyes - Valenciennes live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Troyes - Valenciennes (0-1)

Het Ligue 1 duel tussen Troyes en Valenciennes is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Valenciennes. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Troyes - Valenciennes
LIVE Troyes - Valenciennes 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Troyes - Valenciennes teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
26' Gele kaart Troyes Gele kaart voor Q. Othon Troyes
58' Wissel Troyes Wissel Marcos voor M. Yattara Troyes
67' Wissel Troyes Wissel G. Bettiol voor G. NGoyi Troyes
73' Wissel Troyes Wissel J. Bahebeck voor Q. Othon Troyes
75' Wissel Valenciennes Wissel F. Kadir voor M. Dossevi Valenciennes
85' Gele kaart Troyes Gele kaart voor F. NSakala Troyes
86' Wissel Valenciennes Wissel J. Saez voor R. Gomis Valenciennes
94' Wissel Valenciennes Wissel O. NGuette voor M. Samassa Valenciennes
Video hoogtepunten en samenvatting Troyes - Valenciennes
Opstellingen Troyes - Valenciennes

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Troyes - Valenciennes

Troyes en Valenciennes treffen elkaar in de 1e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2012/2013. Beide teams zullen het nieuwe Ligue 1 seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Troyes en Valenciennes in de Ligue 1 vond plaats op 10 maart 2007 en dat duel eindigde in een overwinning voor Valenciennes. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Valenciennes favoriet. 2 keer wist de ploeg van Troyes te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Troyes. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Troyes 0
Winst Valenciennes 2
Gelijkspel 0
Totaal 2
Tags
Troyes - Valenciennes Opstelling Troyes Opstelling Valenciennes Live Troyes - Valenciennes Live Troyes - Valenciennes kijken Troyes - Valenciennes kijken Live Troyes - Valenciennes stream Troyes - Valenciennes Fox Sports Nabeschouwing Troyes - Valenciennes Uitslag Troyes - Valenciennes Statistieken Troyes - Valenciennes Ligue 1 2012/2013 Troyes - Valenciennes wedden Troyes - Valenciennes gokken Troyes - Valenciennes Unibet