Nabeschouwing Valenciennes - Reims (1-0) || Ligue 1 2012/2013

Zaterdag 1 december 2012 - 20:00 uur

In de Ligue 1 2012/2013 neemt Valenciennes het zaterdag 1 december 2012 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Reims. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade du Hainaut in Valenciennes.

Via de Valenciennes - Reims live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Valenciennes - Reims (1-0)

Het Ligue 1 duel tussen Valenciennes en Reims is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Valenciennes. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 6e minuut dacht Valenciennes op voorsprong te komen via een doelpunt van F. Kadir. Helaas voor Valenciennes werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Valenciennes - Reims
1
0
LIVE Valenciennes - Reims 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Valenciennes - Reims teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Valenciennes Doelpunt F. Kadir met assist van G. Bong Valenciennes
46' Wissel Reims Wissel K. Ghilas voor N. Fauvergue Reims
53' Gele kaart Reims Gele kaart voor F. Ghisolfi Reims
63' Wissel Reims Wissel Odaïr Fortes voor Diego Reims
66' Wissel Valenciennes Wissel G. Pujol voor A. Le Tallec Valenciennes
68' Wissel Valenciennes Wissel J. Saez voor D. Ducourtioux Valenciennes
74' Gele kaart Reims Gele kaart voor F. Signorino Reims
78' Wissel Reims Wissel J. Toudic voor J. Ramaré Reims
86' Wissel Valenciennes Wissel L. Néry voor M. Dossevi Valenciennes