Nabeschouwing Valenciennes - Sochaux (3-1) || Ligue 1 2012/2013

Zaterdag 3 november 2012 - 20:00 uur

In de Ligue 1 2012/2013 neemt Valenciennes het zaterdag 3 november 2012 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Sochaux. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade du Hainaut in Valenciennes.

Via de Valenciennes - Sochaux live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Valenciennes - Sochaux (3-1)

Het Ligue 1 duel tussen Valenciennes en Sochaux is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Valenciennes. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 12e minuut dacht Valenciennes op voorsprong te komen via een doelpunt van F. Kadir. Helaas voor Valenciennes werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 27e minuut was het Valenciennes dat via G. Pujol dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. G. Pujol dacht na 60 minuten te scoren voor Valenciennes, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 62e minuut scoorde Sochaux via S. Roudet, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Valenciennes - Sochaux
3
1
LIVE Valenciennes - Sochaux 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Valenciennes - Sochaux teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Valenciennes Doelpunt F. Kadir Valenciennes
24' Wissel Sochaux Wissel B. Yaya voor Carlão Sochaux
27' Doelpunt Valenciennes Doelpunt G. Pujol met assist van F. Kadir Valenciennes
46' Wissel Sochaux Wissel V. Nogueira voor Abdoul Camara Sochaux
60' Doelpunt Valenciennes Doelpunt G. Pujol met assist van F. Kadir Valenciennes
62' Doelpunt Sochaux Doelpunt S. Roudet met assist van J. Roussillon Sochaux
70' Wissel Valenciennes Wissel V. Aboubakar voor G. Pujol Valenciennes
73' Wissel Sochaux Wissel C. Bakambu voor R. Contout Sochaux
74' Wissel Valenciennes Wissel J. Saez voor D. Ducourtioux Valenciennes
86' Wissel Valenciennes Wissel P. Camara voor M. Dossevi Valenciennes
92' Gele kaart Sochaux Gele kaart voor D. Sauget Sochaux
91' Gele kaart Sochaux Gele kaart voor K. Traoré Sochaux
Video hoogtepunten en samenvatting Valenciennes - Sochaux
Opstellingen Valenciennes - Sochaux

Voorbeschouwing Valenciennes - Sochaux

Valenciennes en Sochaux treffen elkaar in de 11e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2012/2013.

De vorige ontmoeting tussen Valenciennes en Sochaux in de Ligue 1 vond plaats op 3 maart 2012 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 12 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Valenciennes als Sochaux wisten 3 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 6 keer in een gelijkspel.