Nabeschouwing Alloa Athletic - Raith Rovers (2-0) || Playoffs 2/3 2017/2018

Woensdag 2 mei 2018 - 20:45 uur

In de Playoffs 2/3 2017/2018 neemt Alloa Athletic het woensdag 2 mei 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Raith Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in Indodrill Stadium in Alloa.

Via de Alloa Athletic - Raith Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Alloa Athletic - Raith Rovers (2-0)

Het Playoffs 2/3 duel tussen Alloa Athletic en Raith Rovers is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Alloa Athletic. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door R. Stewart, waarmee Alloa Athletic met 1-0 de leiding nam. Alloa Athletic vergrootte in de 58e minuut de voorsprong nadat het via een goal van I. Flannigan op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 82e minuut moest Raith Rovers verder met een man minder nadat I. Davidson een rode kaart had gekregen. Het lukte Alloa Athletic in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Alloa Athletic.

LIVE Alloa Athletic - Raith Rovers 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Alloa Athletic - Raith Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Doelpunt Alloa Athletic Doelpunt R. Stewart Alloa Athletic 1-0
30' Gele kaart Raith Rovers Gele kaart voor I. Davidson Raith Rovers
38' Wissel Alloa Athletic Wissel J. Robertson voor S. Hetherington Alloa Athletic
54' Wissel Raith Rovers Wissel G. Spence voor L. Buchanan Raith Rovers
58' Doelpunt Alloa Athletic Doelpunt I. Flannigan Alloa Athletic 2-0
60' Wissel Raith Rovers Wissel D. Zanatta voor R. Matthews Raith Rovers
67' Wissel Alloa Athletic Wissel C. Smith voor G. Fleming Alloa Athletic
72' Wissel Raith Rovers Wissel W. Furtado voor B. Barr Raith Rovers
80' Gele kaart Alloa Athletic Gele kaart voor C. Crane Alloa Athletic
82' Rode kaart Raith Rovers Rode kaart voor I. Davidson Raith Rovers
83' Wissel Alloa Athletic Wissel K. Renton voor K. Cawley Alloa Athletic