Nabeschouwing Dumbarton - Alloa Athletic (0-2) (na verlenging) || Playoffs 2/3 2017/2018

Zondag 13 mei 2018 - 17:10 uur

In de Playoffs 2/3 2017/2018 neemt Dumbarton het zondag 13 mei 2018 om 17:10 uur in eigen huis op tegen Alloa Athletic. De wedstrijd wordt gespeeld in The YOUR Radio 103FM Stadium in Dumbarton.

Via de Dumbarton - Alloa Athletic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dumbarton - Alloa Athletic (0-2) (na verlenging)

Het Playoffs 2/3 duel tussen Dumbarton en Alloa Athletic is onder leiding van scheidsrechter John Beaton geëindigd in een 0-2 overwinning voor Alloa Athletic. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 0-1 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Alloa Athletic dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 93e minuut door R. Stewart, waarmee Alloa Athletic met 0-1 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Alloa Athletic opnieuw te scoren. In de 95e minuut was het J. Kirkpatrick die de 0-2 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Alloa Athletic.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter John Beaton af en was het Alloa Athletic die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 0-2 overwinning.

LIVE Dumbarton - Alloa Athletic 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dumbarton - Alloa Athletic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Wissel Alloa Athletic Wissel C. Smith voor J. Robertson Alloa Athletic
52' Gele kaart Dumbarton Gele kaart voor D. Hill Dumbarton
59' Wissel Dumbarton Wissel M. Stewart voor S. Gallacher Dumbarton
59' Wissel Alloa Athletic Wissel K. Renton voor G. Fleming Alloa Athletic
70' Wissel Dumbarton Wissel L. Burt voor A. Stirling Dumbarton
82' Gele kaart Alloa Athletic Gele kaart voor J. Goodwin Alloa Athletic
83' Wissel Dumbarton Wissel G. Gallagher voor T. Walsh Dumbarton
88' Gele kaart Alloa Athletic Gele kaart voor J. Kirkpatrick Alloa Athletic
91' Gele kaart Dumbarton Gele kaart voor K. Nisbet Dumbarton
93' Doelpunt Alloa Athletic Doelpunt R. Stewart Alloa Athletic 0-1
94' Gele kaart Alloa Athletic Gele kaart voor K. Renton Alloa Athletic
95' Doelpunt Alloa Athletic Doelpunt J. Kirkpatrick Alloa Athletic 0-2
Video hoogtepunten en samenvatting Dumbarton - Alloa Athletic
Opstellingen Dumbarton - Alloa Athletic

Voorbeschouwing Dumbarton - Alloa Athletic

Dumbarton en Alloa Athletic treffen elkaar in de e speelronde van de Playoffs 2/3 van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter John Beaton en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Dumbarton en Alloa Athletic in de Playoffs 2/3 vond plaats op 9 mei 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Dumbarton. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Dumbarton favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Alloa Athletic slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.