Nabeschouwing Raith Rovers - Alloa Athletic (1-2) || Playoffs 2/3 2017/2018

Zaterdag 5 mei 2018 - 16:00 uur

In de Playoffs 2/3 2017/2018 neemt Raith Rovers het zaterdag 5 mei 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Alloa Athletic. De wedstrijd wordt gespeeld in Stark's Park in Kirkcaldy.

Via de Raith Rovers - Alloa Athletic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Raith Rovers - Alloa Athletic (1-2)

Het Playoffs 2/3 duel tussen Raith Rovers en Alloa Athletic is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Alloa Athletic. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 38e minuut door J. Kirkpatrick, waarmee Alloa Athletic met 0-1 de leiding nam. Raith Rovers kwam in de 53e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van E. Murray, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 80e minuut zette R. Stewart zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Alloa Athletic de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Alloa Athletic dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Raith Rovers - Alloa Athletic 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Raith Rovers - Alloa Athletic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

38' Doelpunt Alloa Athletic Doelpunt J. Kirkpatrick Alloa Athletic 0-1
39' Gele kaart Raith Rovers Gele kaart voor E. Murray Raith Rovers
46' Gele kaart Alloa Athletic Gele kaart voor J. Robertson Alloa Athletic
49' Wissel Raith Rovers Wissel R. Barr voor S. Robertson Raith Rovers
53' Doelpunt Raith Rovers Doelpunt E. Murray Raith Rovers 1-1
55' Gele kaart Raith Rovers Gele kaart voor K. Benedictus Raith Rovers
55' Gele kaart Alloa Athletic Gele kaart voor N. Parry Alloa Athletic
55' Gele kaart Alloa Athletic Gele kaart voor C. Crane Alloa Athletic
74' Wissel Raith Rovers Wissel G. Spence voor J. Herron Raith Rovers
75' Gele kaart Alloa Athletic Gele kaart voor K. Cawley Alloa Athletic
75' Wissel Alloa Athletic Wissel C. Smith voor G. Fleming Alloa Athletic
78' Gele kaart Alloa Athletic Gele kaart voor Alloa Athletic
80' Doelpunt Alloa Athletic Doelpunt R. Stewart Alloa Athletic 1-2
81' Gele kaart Raith Rovers Gele kaart voor R. Hendry Raith Rovers
81' Gele kaart Raith Rovers Gele kaart voor K. McHattie Raith Rovers
84' Wissel Alloa Athletic Wissel K. Renton voor K. Cawley Alloa Athletic
88' Wissel Alloa Athletic Wissel D. Meggatt voor R. Stewart Alloa Athletic
Video hoogtepunten en samenvatting Raith Rovers - Alloa Athletic
Opstellingen Raith Rovers - Alloa Athletic

Voorbeschouwing Raith Rovers - Alloa Athletic

Raith Rovers en Alloa Athletic treffen elkaar in de e speelronde van de Playoffs 2/3 van het seizoen 2017/2018.

De vorige ontmoeting tussen Raith Rovers en Alloa Athletic in de Playoffs 2/3 vond plaats op 2 mei 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Alloa Athletic. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Alloa Athletic favoriet. 1 keer wist de ploeg van Raith Rovers te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Raith Rovers. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.