Nabeschouwing Arbroath - Dumbarton (1-2) || Playoffs 2/3 2017/2018

Woensdag 2 mei 2018 - 20:45 uur

In de Playoffs 2/3 2017/2018 neemt Arbroath het woensdag 2 mei 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Dumbarton. De wedstrijd wordt gespeeld in Gayfield Park in Arbroath.

Via de Arbroath - Dumbarton live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Arbroath - Dumbarton (1-2)

Het Playoffs 2/3 duel tussen Arbroath en Dumbarton is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Dumbarton. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 55e minuut door C. Gallagher, waarmee Dumbarton met 0-1 de leiding nam. Arbroath kwam in de 64e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van B. Linn, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 93e minuut zette C. Barr zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Dumbarton de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Dumbarton dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Arbroath - Dumbarton 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Arbroath - Dumbarton teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

55' Doelpunt Dumbarton Doelpunt C. Gallagher Dumbarton 0-1
62' Gele kaart Arbroath Gele kaart voor S. Martin Arbroath
64' Doelpunt Arbroath Doelpunt B. Linn Arbroath 1-1
71' Wissel Arbroath Wissel D. Gold voor D. Denholm Arbroath
72' Wissel Dumbarton Wissel R. Russell voor C. Gallagher Dumbarton
79' Wissel Arbroath Wissel L. Mcintosh voor M. McKenna Arbroath
80' Wissel Dumbarton Wissel L. Burt voor T. Walsh Dumbarton
81' Wissel Arbroath Wissel K. Hester voor R. Wallace Arbroath
91' Gele kaart Arbroath Gele kaart voor G. Swankie Arbroath
93' Doelpunt Dumbarton Doelpunt C. Barr Dumbarton 1-2