Nabeschouwing Peterhead - Stenhousemuir (1-0) || Playoffs 3/4 2017/2018

Zaterdag 12 mei 2018 - 16:00 uur

In de Playoffs 3/4 2017/2018 neemt Peterhead het zaterdag 12 mei 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Stenhousemuir. De wedstrijd wordt gespeeld in Balmoor Stadium in Peterhead.

Via de Peterhead - Stenhousemuir live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Peterhead - Stenhousemuir (1-0)

Het Playoffs 3/4 duel tussen Peterhead en Stenhousemuir is onder leiding van scheidsrechter Greg Aitken geëindigd in een 1-0 overwinning voor Peterhead. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 54e minuut door R. Mclean, waarmee Peterhead met 1-0 de leiding nam. In de 66e minuut kreeg D. McCracken van Peterhead voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Peterhead de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. In de 92e minuut kreeg J. Leitch van Peterhead voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Peterhead de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Greg Aitken, waardoor Peterhead de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Peterhead - Stenhousemuir 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Peterhead - Stenhousemuir teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Gele kaart Peterhead Gele kaart voor W. Gibson Peterhead
37' Gele kaart Peterhead Gele kaart voor D. McCracken Peterhead
54' Doelpunt Peterhead Doelpunt R. Mclean Peterhead 1-0
62' Wissel Peterhead Wissel C. Johnston voor A. Mcilduff Peterhead
63' Gele kaart Stenhousemuir Gele kaart voor M. McGuigan Stenhousemuir
66' Tweede gele kaart Peterhead Tweede gele kaart voor D. McCracken Peterhead
68' Gele kaart Peterhead Gele kaart voor S. Ferry Peterhead
68' Gele kaart Stenhousemuir Gele kaart voor M. Ferry Stenhousemuir
69' Wissel Peterhead Wissel A. Norris voor J. Brown Peterhead
73' Wissel Stenhousemuir Wissel D. Marsh voor M. Dunlop Stenhousemuir
75' Gele kaart Peterhead Gele kaart voor J. Leitch Peterhead
80' Wissel Peterhead Wissel A. Belmokhtar voor A. Smith Peterhead
80' Wissel Stenhousemuir Wissel I. Murray voor E. Ferns Stenhousemuir
87' Gele kaart Stenhousemuir Gele kaart voor H. Paton Stenhousemuir
92' Tweede gele kaart Peterhead Tweede gele kaart voor J. Leitch Peterhead
92' Gele kaart Peterhead Gele kaart voor Peterhead
Video hoogtepunten en samenvatting Peterhead - Stenhousemuir
Opstellingen Peterhead - Stenhousemuir

Voorbeschouwing Peterhead - Stenhousemuir

Peterhead en Stenhousemuir treffen elkaar in de e speelronde van de Playoffs 3/4 van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Greg Aitken en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Peterhead en Stenhousemuir in de Playoffs 3/4 vond plaats op 9 mei 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Stenhousemuir. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Stenhousemuir favoriet. 1 keer wist de ploeg van Peterhead te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Peterhead. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.