Nabeschouwing Stenhousemuir - Peterhead (2-0) || Playoffs 3/4 2017/2018

Woensdag 9 mei 2018 - 20:45 uur

In de Playoffs 3/4 2017/2018 neemt Stenhousemuir het woensdag 9 mei 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Peterhead. De wedstrijd wordt gespeeld in Ochilview Park in Stenhousemuir.

Via de Stenhousemuir - Peterhead live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Stenhousemuir - Peterhead (2-0)

Het Playoffs 3/4 duel tussen Stenhousemuir en Peterhead is onder leiding van scheidsrechter Gavin Duncan geëindigd in een 2-0 overwinning voor Stenhousemuir. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 61e minuut door M. Dunlop, waarmee Stenhousemuir met 1-0 de leiding nam. Stenhousemuir vergrootte in de 76e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Meechan op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Stenhousemuir.

LIVE Stenhousemuir - Peterhead 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Stenhousemuir - Peterhead teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart Stenhousemuir Gele kaart voor M. Scott Stenhousemuir
34' Gele kaart Stenhousemuir Gele kaart voor R. Meechan Stenhousemuir
42' Wissel Peterhead Wissel A. Belmokhtar voor J. Brown Peterhead
53' Gele kaart Stenhousemuir Gele kaart voor E. Ferns Stenhousemuir
58' Gele kaart Peterhead Gele kaart voor R. Mclean Peterhead
61' Doelpunt Stenhousemuir Doelpunt M. Dunlop Stenhousemuir 1-0
62' Gele kaart Peterhead Gele kaart voor D. McCracken Peterhead
71' Wissel Stenhousemuir Wissel A. Dallas voor M. Scott Stenhousemuir
72' Wissel Peterhead Wissel C. Johnston voor R. McAllister Peterhead
74' Wissel Stenhousemuir Wissel I. Murray voor E. Ferns Stenhousemuir
76' Doelpunt Stenhousemuir Doelpunt R. Meechan Stenhousemuir 2-0
81' Wissel Peterhead Wissel J. Brown voor A. Smith Peterhead
85' Wissel Stenhousemuir Wissel D. Marsh voor A. Cook Stenhousemuir
Video hoogtepunten en samenvatting Stenhousemuir - Peterhead
Opstellingen Stenhousemuir - Peterhead

Voorbeschouwing Stenhousemuir - Peterhead

Stenhousemuir en Peterhead treffen elkaar in de e speelronde van de Playoffs 3/4 van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gavin Duncan en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Stenhousemuir en Peterhead elkaar treffen in de Playoffs 3/4.