Nabeschouwing Stirling Albion - Peterhead (0-1) || Playoffs 3/4 2017/2018

Woensdag 2 mei 2018 - 20:45 uur

In de Playoffs 3/4 2017/2018 neemt Stirling Albion het woensdag 2 mei 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Peterhead. De wedstrijd wordt gespeeld in Forthbank Stadium in Stirling.

Via de Stirling Albion - Peterhead live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Stirling Albion - Peterhead (0-1)

Het Playoffs 3/4 duel tussen Stirling Albion en Peterhead is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Peterhead. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door M. Robertson, waarmee Peterhead met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Peterhead dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Peterhead.

LIVE Stirling Albion - Peterhead 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Stirling Albion - Peterhead teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Gele kaart Peterhead Gele kaart voor R. McAllister Peterhead
26' Gele kaart Stirling Albion Gele kaart voor K. Moon Stirling Albion
29' Doelpunt Peterhead Doelpunt M. Robertson Peterhead 0-1
46' Wissel Stirling Albion Wissel W. Robertson voor K. Moon Stirling Albion
47' Gele kaart Stirling Albion Gele kaart voor W. Robertson Stirling Albion
51' Wissel Stirling Albion Wissel G. Stanger voor D. Barr Stirling Albion
59' Gele kaart Stirling Albion Gele kaart voor L. Caddis Stirling Albion
66' Wissel Stirling Albion Wissel D. Smith voor N. McLaughlin Stirling Albion
76' Wissel Peterhead Wissel A. Smith voor D. McCracken Peterhead
80' Wissel Peterhead Wissel J. Brown voor W. Gibson Peterhead
82' Wissel Peterhead Wissel C. Johnston voor R. McAllister Peterhead