Nabeschouwing Peterhead - Stirling Albion (3-0) || Playoffs 3/4 2017/2018

Zaterdag 5 mei 2018 - 16:00 uur

In de Playoffs 3/4 2017/2018 neemt Peterhead het zaterdag 5 mei 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Stirling Albion. De wedstrijd wordt gespeeld in Balmoor Stadium in Peterhead.

Via de Peterhead - Stirling Albion live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Peterhead - Stirling Albion (3-0)

Het Playoffs 3/4 duel tussen Peterhead en Stirling Albion is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Peterhead. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 38e minuut door M. Robertson, waarmee Peterhead met 1-0 de leiding nam. Peterhead vergrootte in de 57e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. McAllister op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 65e minuut volgde een derde treffer van Peterhead, waarmee J. Brown zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Peterhead dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Peterhead - Stirling Albion 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Peterhead - Stirling Albion teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Gele kaart Peterhead Gele kaart voor J. Leitch Peterhead
38' Doelpunt Peterhead Doelpunt M. Robertson Peterhead 1-0
57' Doelpunt Peterhead Doelpunt R. McAllister Peterhead 2-0
59' Wissel Peterhead Wissel A. Smith voor J. Leitch Peterhead
61' Wissel Stirling Albion Wissel N. McLaughlin voor E. McNeil Stirling Albion
64' Gele kaart Peterhead Gele kaart voor J. Stevenson Peterhead
65' Doelpunt Peterhead Doelpunt J. Brown Peterhead 3-0
66' Wissel Peterhead Wissel J. Brown voor R. Mclean Peterhead
68' Wissel Stirling Albion Wissel S. Dickson voor A. Black Stirling Albion
Video hoogtepunten en samenvatting Peterhead - Stirling Albion
Opstellingen Peterhead - Stirling Albion

Voorbeschouwing Peterhead - Stirling Albion

Peterhead en Stirling Albion treffen elkaar in de e speelronde van de Playoffs 3/4 van het seizoen 2017/2018.

De vorige ontmoeting tussen Peterhead en Stirling Albion in de Playoffs 3/4 vond plaats op 2 mei 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Peterhead. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Peterhead favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Stirling Albion slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.