Nabeschouwing Dumbarton - Edinburgh City (0-1) || Playoffs 3/4 2020/2021

Donderdag 20 mei 2021 - 20:35 uur

In de Playoffs 3/4 2020/2021 neemt Dumbarton het donderdag 20 mei 2021 om 20:35 uur in eigen huis op tegen Edinburgh City. De wedstrijd wordt gespeeld in The C&G Systems Stadium in Dumbarton.

Via de Dumbarton - Edinburgh City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dumbarton - Edinburgh City (0-1)

Het Playoffs 3/4 duel tussen Dumbarton en Edinburgh City is onder leiding van scheidsrechter Alan Newlands geëindigd in een 0-1 overwinning voor Edinburgh City. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 52e minuut door Ouzy See, waarmee Edinburgh City met 0-1 de leiding nam. In de 58e minuut kreeg L. Henderson van Edinburgh City voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Edinburgh City de resterende minuten met een man minder moest volbrengen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Edinburgh City uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Dumbarton - Edinburgh City 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dumbarton - Edinburgh City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart Edinburgh City Gele kaart voor L. Henderson Edinburgh City
46' Gele kaart Edinburgh City Gele kaart voor L. Hamilton Edinburgh City
52' Doelpunt Edinburgh City Doelpunt Ouzy See met assist van C. Thomson Edinburgh City 0-1
58' Tweede gele kaart Edinburgh City Tweede gele kaart voor L. Henderson Edinburgh City
69' Wissel Edinburgh City Wissel B. Henderson voor D. Handling Edinburgh City
69' Wissel Edinburgh City Wissel A. Harris voor L. Hamilton Edinburgh City
77' Gele kaart Edinburgh City Gele kaart voor J. Campbell Edinburgh City
83' Wissel Dumbarton Wissel R. Omar voor N. Wedderburn Dumbarton
84' Wissel Edinburgh City Wissel J. Dishington voor J. Campbell Edinburgh City
93' Wissel Dumbarton Wissel C. Duthie voor A. Frizzell Dumbarton
Video hoogtepunten en samenvatting Dumbarton - Edinburgh City
Opstellingen Dumbarton - Edinburgh City
De opstellingen van Dumbarton en Edinburgh City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.